Amerikan gazileri Sychrov Kalesi Tarih Makinelerinde Uçtu

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Cilalı arabalar, yıldız ve çizgili bayraklar, şık kıyafetler gururlu sahipleri. Ayrıca bu yıl Sychrov'taki Kale Bahçesi Amerikan Motor Taşları Gösterisine dönüştü. Okyanus tarafından yapılan yüzden fazla araba ve motosiklet buraya geldi.

“Geçen yıl çok fazla şey yapmadık, çünkü yağmur yağıyordu, ama bu yıl şaşırtıcı,” dedi.

Ziyaretçiler çeşitli Amerikan gazilerinin tadını çıkarabilirler. 70'lerden Chevrolet Corvette'e gelen Košárek, “En eskisi 1914'ten itibaren Ford Speedster, en pahalı Shelby 500gt. Fiyatı yaklaşık dört milyon kron” dedi.

Bu yılki yenilik, tarihi 30'larda başlayan iki Amerikan uçak Piper Cub'un geçişiydi.

Miami'den bir itfaiyeci patronu arabası

Kutná Hora bölgesindeki Zbraslavice'den Roman Mazaný, kale bahçesindeki üç arabayla gurur duyuyordu. Mazaný 1962 Mercury Monterey'in yolunu, “Ben ve diğer iki arkadaşım sürüyordu. Kalede durmaya erken kalktık çünkü yeri seviyoruz.”

“Miami'de bir itfaiyeci şefi vardı. Onun tuhaflığı, arka görüş aynasına monte edilmiş bir işarettir. Araba büyük bir sekiz -cylinder tarafından sürülür, diğer cazibe merkezleri arasında ayrı koltuklar veya zeminde kayma var. Başlangıçta iki kez tahliye edilmiş bir enkaz, rekonstrüksiyon yaklaşık üç yıl sürdü.”

Sychrov'ta cam efsanesi Petr Kuchta da Ford Thunderbird ile birlikte gitti. Kuchta, “Sadece bir beyefendi ve sekreterin sürdüğü büyük bir coupe. Araba, küçük havalandırma pencereleri, camdaki altın folyolar veya iki alternatör gibi olmayan ekipmanlara sahip olması ilginçtir.”

Dört tekerlek üzerindeki parlak mücevherler büyük ve küçük ziyaretçilerin tadını çıkardı. Liberec'ten Marek Ottl iki oğlunu kale bahçesine getirdi. “Çocuklar benzer arabaların olduğu bir bilgisayar oyunu GTA oynuyor, bu yüzden onlara göstermek istedim,” diye açıkladı.

Ve oğlu Kryštof ile en çok neyle ilgileniyordu? “En düşük Chevrolet'i en çok sevdim, gerçekten kalındı!”