Atlamamıza sevindim. Jablonec'in dedikten sonra kaldırılacak bir şeyimiz var

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
“Jablonec'in bundan sonra ev sahibi takımdan sonra geri dönecek çok şey olduğunu biliyorduk. Buraya başarılı olmak için gittik ve o kurstan sonra bir noktaya değinmeliyiz. Ayrıca rakibin oyun alanından olduğu için, ”dedi Plechý maçtan sonra.

Ayrıca Jablonec'e karşı iyi olduğunu doğruladı. Yedi ilk lig maçında onunla kaybetmedi. “Ama Jablonec'te uzman olarak bir daha hissetmiyorum …” diye gülümsedi.

Jablonec favori olarak kabul edildi, genel olarak Derby'yi nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sanırım iyi girdik, en başından beri iyi bir baskı yarattık ve hatta hedefe bile vurabiliriz. Sonra Jablonec de oyuna girdi, bazen aşağıdaydı, ancak zor arazi nedeniyle bile daha çok bir dövüş maçıydı. Bizim için diğer topları yansıttığımız ve daha sık yürüyebilmemiz önemliydi.

Jablonec, tehlikeli standart durumları ile bilinir, on bir köşe oynar ve maçta bir dizi doğrudan vuruş. Bir savunma noktası kazanmanın ana anahtarı mıydı?
Muhtemelen evet. Jablonec'in iyi standartlara sahip olduğunu, onlardan sonra çok fazla gol attığını biliyorduk, bu yüzden tüm hafta onlar için hazırlanıyorduk ve onlar birçoğuydu. Erkeklere arkada sıfıra atlayabildikleri için teşekkür etmeliyim, çünkü Jablonecs'in genel olarak çok daha yüksek oyuncuları var. Her ne kadar rakip bizi bu standartlardan sonra yeterince blok yaptı, ancak genel olarak yönettik, sonunda Martinec bile. Ancak Honza Mikula'nın kafasında bir hedefi olduğu gibi, standardımızdan bazılarından da gol atabiliriz.

Jan Mikula (sağda) Jablonec'e karşı maç sırasında balonun arkasına geçiyor.

Genel olarak Jablonec'ten daha tehlikeli füzeleriniz vardı. Bundan sonra hedefe en yakın mısınız?
İkinci yarıda, Pepa Koželuh kireçten güzel bir şekilde köşeye vurdu, ancak kaleci Hanuš iyi gitti. Bu bir utançtı.

Daha önce dört maçta dört gol atan saldırgan Jawa'yı izlemek ne kadar zordu?
Bence onunla daha büyük bir problemimiz olmaması çok güzeldi. Bir şansa girdiğini hatırlamıyorum. Sadece yandan kaçtığında, ama onu bitirdik.

Şu anda yenilmeden dört maçtan oluşan bir dizi çekiyorsunuz, takım daha rahat mı?
Kabindeki sakin şimdi daha büyük olacak, dahası güçlü bir rakiple tekrar kaybetmedik. Bence uzaklaşacak bir alan var. Şimdi evde Sparta var, bu yüzden kesinlikle ona karşı başarılı olmak isteyeceğiz.