Bentsk yıldızları açıkladı, Scooter, Suzi Quatro ve Slade Liberec’te sahne alacak

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Festivalin turu üçlerin işareti olarak biliniyor. 3 gün sürecek festivalde 3 sahne ev sahipliği yapacak programda, S harfleri arasında festivalin 3 yabancı yıldızının isimleri yer alacak. Bunlar Alman grup Scooter, yılmaz basçı Suzi Quatro ve efsanevi rockçı Slade olacak.

Tictinia’yı büyük bir partiyle kutlamamız gerekiyor, bu yüzden festivale eğlence katacak yıldızlar arıyorduk. Festival ortak sahibi Petr Peen’e göre, bana göre gerçek bir istisna olacak olan, başrol oyuncularıyla ve aynı zamanda tüm kadroyla hayranlarla bir not tutacağımızı biliyorum.

Festivalin editörü Pavel Mikez, turların kutlanması için organizatörlerin öncelikli olarak geçmişte Bentsk’te performans sergilemiş veya onunla ilişkisi olan sanatçıları Liberec’e getirmek istediklerini ekledi. Aslında festivalin harika atmosferini hatırladıkları için aldırış etmediler. Ve bu yıl başlangıca dönüp bu festivalin Çek kültür tarihinin bir parçası olduğunu hatırlamak istiyoruz.

Zpvaka Suzi Quatro, 2007’de Bentsk noc olarak adlandırılan festivalde sahne aldı. Scooter 2011’de geldi. Bu arada, 2010’da Slade grubunun da sahne alması planlandı. Ancak rahatsızlığı nedeniyle son anda gösteriyi iptal etti.

Rock yıldızları ve genç kadınlar

Ziyaretçiler ayrıca Divokej Bill, echomor, Buty gibi ev sanatçılarının yanı sıra Yzomandias ve Nik Tendo, Sima veya Ben Cristovao gibi genç sanatçıların en canlı isimlerini de sabırsızlıkla bekleyebilirler.

Bentsk’in 30’unda tam program! Impulse ile bu sene olduğu gibi yine o sahnelere yayılacak. Ana ve yan sahneler daha sonra Rdia Impuls Müzik Çadırı ile tamamlanacak.

Biletler yıl sonuna kadar festivalin internet sitesinden veya Ticketstream, Ticketportal ve Ticketmaster üzerinden uygun fiyata satın alınabilecek. Festivalin tamamı için bir bilet 1.990 krona mal olacak.

Bu yıl taraftarlara yönelik zemin iyileştirildi ve organizatörler, festival ziyaretçilerini olabildiğince konforlu hale getirecek yeni ürünler hazırlıyor.

Ayrıca çok sayıda park yeri olacak. Liberec’in merkezine bağlanın, ardından sağa doğru ücretsiz servise binin. Geleneksel festivalin 30. yıl dönümü 25-28 Ocak 2024 tarihleri arasında Liberec’teki Vesec spor kompleksinde gerçekleşecek.

Bentsk! Impulse ile 35 bin kişi eğlendi (31 Mart 2023):