Bul dönüşünü kutladı. Ben de öyle düşünmüştüm, piznal tonk

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Vtkoviç’in defans oyuncusu Luk Kov, maçı Liberec’in forvet oyuncusu Michal Bula’nın kendi kalesine attığı golün önünde tamamladı.
| fotoğraf: TK

Tonk Michal Bul, iki yıllık uzun bir yasağın ardından Liberec kadrosuna dahil edildi. Ve ilk önce Bl Tigers’ı öne geçirdi: 6. dakikada Flynn’in yıldızının pasının ardından arka savunmadaki pakı ele geçirdi, telaşsız bir şekilde kalenin önüne sürdü ve skoru 1:0 yaptı.

Buza geri dönmeyi umuyordum. Ara uzundu, üstelik milli takım antrenmanı da vardı, bu yüzden o haftalarda hiç oynamadım ki bu da hoş değildi. Bul, ilk etabın benim için zor olacağını düşündüm ancak yarışın temposunu yakaladım ve hızlı bakışların bana yardımcı olduğunu söyledi.

Benim açımdan maçın böyle bir kavgası olmadı ve her durum bizim için nasıl sonuçlanacağını belirleyebilirdi. Bu noktalar için teşekkür ederiz. İkinci yarıda Liberec üstünlük sağladı ve gün iki tarafa da düşmedi. Liberec sahasındaki seyirciler bunu başardılar ve 48. dakikada kutlama yapmaları için hiçbir neden yoktu: Lakato 1:1 skorla eşitliği sağladı.

Ancak Bl Tygi, Klma’nın sol daireden pası almasının ardından hızla öne geçti ve Klima tavizsiz bir şutla golü kaçırdı. Vtkovice eşitliği sağlamaya çalıştı ancak güvenilir kaleci Krl önlerine çıktı ve Liberec de karmaşık bir güç oyunu çorbası yaptı. Bl Tygi, Cuma günü Olomouc’a gitmeden önce Pazar günü kendi evinde Komet Brno’ya karşı oynadı.