Bunca yıldan sonra. Jablonec sed’de tpnk için yeni rol

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Biri çok ciddi olan sekiz yaralanma nedeniyle engellendi: Kuzeye doğru yürüyüşten sadece iki hafta sonra, Portekiz’deki bir eğitim kampında dizindeki bir bağdan yaralandı ve bu onu uzun bir yıl boyunca kenarda bıraktı ve Jablonec’in ligdeki birinci ligi ve 30 Mayıs 2020.

Tpnka bu yıl da Klov oyun kampına katılamayınca ve birinci ligin başlangıcına çıkamayınca sağlık sorunlarıyla karşılaştı. İlk 11’e girdi ve oyunun sonundaki 10. turda harika bir performansla Jablonec’in sezonun ilk galibiyetine (Slovakya karşısında 2:0) yardımcı oldu ve o zamandan beri hiçbir maçı kaçırmadı. dakika. Onu vurmam lazım… umarım tüm kötülükler gider. İyi çalışıyorum, iki kapı antrenmanı yapıyorum ve oynadığım için mutluyum, 26 yaşındaki sert David Tpnek.

Cumartesi günü evinde Stelnice’de Olomouc’a karşı 14. turda Glem, zirveye dönüşünü 1:1 beraberlikle tamamladı. 5. dakikada kalecinin yaptığı hatalardan sonra Digani ceza sahası içinde yolunu buldu ve soğukkanlı bir şekilde topu orta sahaya gönderdi.

Duran toplar ve biraz antrenman yaptık, her ne kadar tam olarak planladığımız gibi olmasa da, kalecinin topu kaçırdığını, bana doğru sıçradığını ve boş kaleye çarptığını hissettik, diye anlattı Tpnek. o yıllardaki ikinci birinci lig golü. Glu’daki pencere çok uzundu ve en azından bu noktaya kadar yardımcı olabildiğime sevindim.

Ancak sonuçta Jablonet zirveye çıkmayı başardı çünkü Juli’nin 18. dakikada eşitliği sağladığı Olomouc’un son saniyelerde şansı yüzde 100’dü. Jablonec savunmasının ortasında uzun bir vuruş ve hatalardan sonra kaleci Hanu Zorvan çapraz yaptı, açık golü olması gerekirken son anda Tekijaki tarafından kaleden atıldı.

Hiç anlamıyorum. Son saniyede öyle bir vuruş yapacağız ki, kendimizi güvence altına alacağız…, diye merak etti tpnek. Natst Hany’nin topu yavaşlatan bir adımı vardı ve Teki’nin nasıl harekete geçtiğini görünce başaracağını biliyordum. Her ne kadar Ostrava’daki önceki yenilgimizi kendi sahamızda üç puanla daha teyit etmek istesek de, tarihe göre onu da almamız gerekiyor.

Tpnek, klasik bir stoper olarak Jablonec’e gitti, şu anda Ltal tarafından sağ bek ve ofansif devre arası pozisyonunda eğitildi. Koç Rada bile sağ bekte şansını denedi. O sırada moralimiz iyiydi, maçı bitirdik, işe yaradı, dolayısıyla antrenör Ltal bile orada burada oynadığını biliyordu. Kırsal kesimde işler çok yoğun ama benim gerçekten keyif aldığım şeyi yapıyor olması harika, dedi Tpnek, yeni rolünün ona çok uygun olduğu açık.

VPN’de birlikte oynayarak çok sayıda güzel merkez oluşturdu ve Krulich’in vuruşlarında hemen iki asist yaptı. Umarım antrenör bunu benim artım olarak görür ve böyle devam eder.