Çek Cumhuriyeti'nde robotlarıyla hiçbir rekabet etmediler, şimdi Doksy'den ABD Başkanı öğrencileri için

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
NSS'nin çoğu o kadar uzak değildi. SVTOV AMPIONT, muhteşem etkileri olan büyük bir şov. Tabii ki yeni bir deneyim olacak, Anglitin'deki iletişim becerilerinin bağımsızlığına ve geliştirilmesine doğru büyük bir adım olacak ve II'nin altını yansıtacak. Derece ve Dark Lenka Novkov'a bak.

Kurallara göre, aynı iletişim ile iletişim kurmalısınız. Bak sadece bira ve nahs, geri kalanı onlara kalmış olacak. Onları Anglitina ile yemin ettim ve kendimi Thorn ettim. Ama bu neslin Anglitin ile çok zaman yaptığı süreçteki deneyimimden. Bu sadece utangaçlıkla ilgili, ekledi.

PTILenn TM Doxvex Bölgesel bileşenlerde SHZ sonbaharından bu yana, Ocak ayında Çek Cumhuriyeti Şampiyonası VEX IQ Robotik Yarışması'nda en iyi sonuç verdi. Çok TSN ve sıkıydı, ama sonunda gerçekten Ustalar olduk ve SVTOV ampiont için bir aday gösterdik! Novkov'u anlattı.

Ztita Robotics Eğitim ve Rekabet Vakfı Pichz Kad altında Robot ve Constructors, Idie ve programlama için başka bir yükseltme ile SUP. Robot, NM ile Amerika'ya tekerleklerin tekerleklerine giderler, sadece hazırlanırlar.

Zor ve kuş versiyonu hakkında. Robotun sürekli iyileştirilmesi, ana bisikleti beni almak ve TER'ye kapatmak, rekabet gücünüzü sağlamaktır.

Amerika'ya muhtemelen rahatsız olmazdım

YouTube'da bir çatal Japonca olduğumda, bu yüzden çok fazla TST, bir mantar Richard Mach'a iyi umststn hakkında endişeli. Ana bir yapıcı olarak, mümkün olduğunca içine giriyorum. İlk yarıya alışmak istiyoruz. Temelde UT'ye gidiyoruz, ekledi. Dallas'ta Lt'de ilk kez yurtdışına düştü.

NM Doxvex ile son robot, UML Hits'in Pedel versiyonundan bir kerede Me Me'nin farkı ile şampiyonluk R'yi kazandı. İki korkuya oldukça güvenilir bir şekilde vuruldu. Ama ABD için daha iyi parka ihtiyaç var. Bu nedenle en son robot ML BT daha hızlı ve LPE kontrolü olacaktır.

Sizde bu yurtları motoru kullanarak sürüyorsunuz. Ve içmek için biraz acele etti, dedi Kouka. Robot sadece Souni'deki ASTI'nın durumu olan VEX IQ kitinin DL kitinden ayarlanır. Geçen yıl Haziran ayında inşa etmeye başlayan DTI, her ikisi de yüzlerce saat boyunca plakaların bireysel versiyonlarının inşası.

Düzenli iki saate ek olarak, Schzeli ve ITN'nin sofistike olmasıyla. Bir gün bisiklet ve ikincisi, DTI bir nefes veya Novkov adlı pimlerin doğuşu için evin robotunu aldı.

Çocuğun ailesi ve iki mahkeme na na pyn'deki n'ye göre ve poz vermeye çalışır. Böylece, bir dairede buluşacağınız ve Novkov'a göre olmayan tasarımlar dolu. Ya da sponsorları ve yolda kendiniz arayın. Karanlığın tekerleğin kendisi tarafından büyük desteği, Editör Vlastimil Tulka, diğer eğitimcilerden, R.'deki intikam ve organizatörden.

DV Stinesto Bin Taç Kayıt Ücreti, Bilet, Hostel ve Destekçiye Donio Platformunda yardımcı olmak için gerekli masrafları verdi. İki TDN, yüzlerce kişinin yüzde kırkını seçmeyi başardıktan sonra SBRKA Stle B.

Thorn'u ısıracak olan Pilsen'deki bölgesel rekabete ek olarak, inenrsk denk üzerindeki ayrılmanın önüne tinner ve on üç veya rıhtıma gitmelisiniz. Dahası, Anglitin ile Anne ile Ampionte Ek Jet Online Röportaj. Novkov başka bir termal sunmadıkları için bir cumartesi Veer'i bisiklete almamız gerekecek, Novkov DTI'nin ABD'ye eşlik edeceğini belirtti.

Diğerine, yönetim ile aynı zamanda hava biletleri ve karanlığıyla şaşkın olan Hrdek Nad Nisou'dan deneyimli kolejler olan Kolej Anglitinka da bilinmeyen ortamda iyi bir ilkokul olacak.

Yarışmaya ek olarak, örneğin, kelimelerin cehaletinin en büyük dilsel bariral veya diğer karanlıkla nasıl konuşulacağı NY ve Japonya'dan ek olarak. Sadece yarışmanın kendisinde, JDLO'daki çanta, yeni zitler ve deneyim ve başka bir kıtayı görüyorum.