Dağıtım kutularının sayısı yükseliyor, Liberec görünüşlerini ve yerleştirilmelerini görecek

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Bölgesel şehir, şehir mimarisi ofisinin (nerede) gereksinimleriyle ilgili olarak sayılarını izler. Bu onları yasaklamayı planlamaz, ancak koordine etmek ister. Posta kutularına müdahale etmemek için, insanların hareketini sınırlamadılar veya tarihsel veya listelenen bölgelere uygunsuz bir şekilde müdahale etmediler.

Zuzana Koňasová'nın çoğunlukla Liberec'te olduğu bölüm başkanı, “Ayrıca bir bölgede herhangi bir konsept olmadan birkaç operatörün kutularını önlemek istiyoruz. Amaç, hem vatandaşlara hem de şehrin kentsel gelişimine uymaktır” diyor.

Şehir bir kılavuz hazırlıyor

Özel arazideki kutu sayısı her ay arttıkça, Liberec, diğer şehirlerle birlikte, şehirdeki dispanser kutuları için strateji denilen bir el kitabı oluşturan bir çalışma grubuna katıldı. Görünüşleri ve yerleri için kuralları belirlemelidir.

Koňasová, “Daha sonra siyasi liderlik tartışılacak ve daha sonra şehrin piyasa kurallarını ve şehrin görsel imajını kapsamlı bir şekilde çözecek olan şehir kılavuzunun yayınlanmasını değiştirecek.”

Kutular, bireysel teslimat sayısını azaltırlar ve sakinlere esnek toplama olasılığı sundukları için daha uygun ve çevre dostu bir sevkiyat yöntemi olarak algılanır. Öte yandan, ona göre, komplikasyonlar da getiriyorlar.

Kavşakların ve geçişlerin yakınındaki uygunsuz veya tehlikeli yerleşim hafif ve görsel dumana neden olur, belirli bir bölgede doğal geçirgenliği daha da önler. Veya estetik olarak çevreyle eşleşmezler ve bazen park sorunlarını artırırlar.

“Bu yüzden bir denge bulmaya çalışıyoruz – evet dağıtım kutuları, ancak kapsamlı bir yaklaşım ve çevreye saygı ile,” diye özetliyor. Şu anda, kutu operatörleri bölgesel şehirle hareket etmiyor, ancak bu çok hoş karşılanacak.

Posta yerine kutular

Jan Fridrich, Liberec'in merkezinde kendi kendine hizmet kutularını ayda ortalama bir kez kullanıyor. Şehrin alacağını düşünmüyor. “Onları hiç algılamıyorum, birkaç yıl boyunca dolaştım ve hiç fark etmedim” diye itiraf ediyor. Ona göre, tabiri caizse, şehirdeki benzer binalar kaybolacak.

Ülke çapında iki buçuk binden fazla Alzaboxes Alza'yı işletiyor. Sadece geçen yıl, yedi yüzden fazla eklendi ve Eliška čeřov'un PR yöneticisine göre, sayı artmaya devam ediyor. Liberec'te Liberec bölgesinde yüzden fazla otuz üç Alzaboxes var. Ayrıca Çek Postası aracılığıyla bir parsel, PPL veya DPD sunarlar.

“Bir Alzabox, farklı taşıyıcılardan birkaç kutunun yerini alabilir,” diyor čeřovská, kutuların Çek Post Şubesine erişimi olmayan sakinler için ideal çözümü temsil ediyor.

Kutular hizmetlerin ilgilendiği yerlerde ortaya çıkar. Arazi sahibi ile kira sözleşmesi şirket için çok önemlidir.

PR yöneticisi Alzy, “Gerektiğinde, korumacılarla da yakın çalışıyoruz” diyor. “Yeni siteler planlarken, kamusal alana en iyi şekilde nasıl uyduğunu dikkatlice düşünüyoruz ve kutuları aynı zamanda işlevsel ve estetik yapmak için şehirler, belediyeler ve mimarlarla işbirliği yapıyoruz.”

Nüfus gibi faktörlere, yakınlarda diğer alzaboksların varlığı veya kolay kullanılabilirliklere ek olarak, sevkiyatları alırken müşterilerin konforunu da göz önünde bulundururlar. Dolayısıyla önceliğin seçilen köyün büyük nüfusu içinde yerleri vardır.

Güvenlik ve park yeri

Bu yıl, PPL ayrıca dağıtım ve dosyalama kutularını ve ortak taş kuruluşlarını, SO -CPL parselshop'u genişletmeyi planlıyor. Bununla birlikte, PPL Michaela Tůmová sözcüsü, Liberec bölgesindeki yetmiş PPL parsel kutusunun mevcut teklifinin ne kadar arttığını açıklamadı: “En çok mayınlı yerlere odaklandığımızı ortaya çıkarabiliriz.”

PPL, alışveriş merkezleri, süpermarketler, yoğun sokaklar veya konut kompleksleri gibi bol trafiğe sahip kolay erişilebilir yerlere kutular kurar. Yeri etkileyen bir diğer faktör de güvenliktir.

“Müşterilerimizin PPL kutularını gündüz ve gece kullanmaları için güvenli olmalıdır. Yeni PPL kutusunun kurulması için ideal koşullar, yakınlıkta kısa vadeli güvenli park etme olasılığını içerir.”

Geçen Nisan IPSOS şirketi için gerçekleştirilen anket endeksi parsel, on Çekten altısının işten sonra kutudan bir paket aldığını gösterdi. Genellikle evin etrafında kutular seçerler. Tůmová'ya göre, ayrıca, örneğin konut mülklerinde aksi takdirde toplama olasılıklarının yerlerde bulunduklarını da takdir ettiler.

“Esnekliğe ek olarak, bazı kutular da kişisel temas olmadan paketleri daha yüksek gizlilik olarak alma olasılığını da takdir ediyor. Bu, öncelikle 35 yaşın altındaki genç müşteriler için çok fazla kişisel iletişim aramayan genç müşteriler için geçerlidir.”

Belediye Başkanı: česká Pošta uykuya daldı

Tanvald'daki ilk dağıtım kutuları, birkaç yıl önce Sandy ve Šumburk'ta Sandy'yi dikti. Arazi arazisinin bu amaçlar için kullanımı belediye binası tarafından onaylanmıştır, özellikle de konut sakinlerinin Postanenin açılış saatlerine bakılmaksızın gönderilerin daha kolay seçimine sahip olmalarıdır.

“Çek Postası, ilkinde binalarında benzer bir benlik hizmeti ile uykuya daldı ve böylece o zaman tekelini kaybetti. Ve bu yavaş yavaş yok olması anlamına geliyor,” diyor posta emriyle iletişimi değerlendiren Vladimír Vyhnálek.

Chrastava'da dört kutu farklı operatörleri var, sayıları etkilemez veya aramıyor. Belediye Başkanı Michael Canov, kutulardaki artışı talep ve arz meselesi olarak algılar. Ancak, şehir hiçbir komplikasyon yapmaz.

Ulaştırma sorunları veya kutuların etrafındaki artan suç Frýdlant tarafından kaydedilmiyor. Bu nedenle, piyasa siparişini kullanarak düzenlemeyi kullanmaz.

David Hlaváč belediye başkanına göre, Jilemnice'de orijinal beş Z-Box'tan ikisi posta siparişini kaldırdı ve şimdi şehirde üç. Ayrıca, dağıtım kutuları alza ve gls. Yerleşimleri hakkında konuşulduklarında, şehir, tedarik ve otopark etrafındaki alışveriş merkezlerinin önerilmesini önerdi.

“Merkez dışındaki özel bir araziye yerleştirildiğinde, etkilemesi zordur,” diyor Hlaváč, olası olumsuz kutuların aşırı ambalaj malzemesi üretimini veya yerel tüccarların zararına e-mağaza satışlarını tercih ettiğini söylüyor.