Dünyanın en büyük cam iskeleti Mayıs ayına gidiyor, dişlerine barın konuklarında değer verecek

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
“Bu bir dünya nadirliği.

Lhotské stüdyosu yaklaşık bir yıl önce mağaza sahipleri tarafından ele alındı. “Kabul ettiğimiz bir toplantı vardı ve mimar daha sonra bize beş metrelik bir iskelet gönderdi.

İskelet heykeli, insan iskeletinin anatomik modelinin sadece biraz basitleştirilmiş bir versiyonunu temsil eder. Železný brod, toplam ağırlık 803 kilogram olan 37 ayrıntılı cam bileşenden oluşur.

“İki yüz kilogram olan kafatasına ek olarak, en zor kemikler uyluk gibidir. “İskelet tüm öğütülmüştür, kumlu ve asit içinde parlatılmıştır.

Kafatası iki ay ertidi

Atölyelerde tanıtım modellerinden test montajına iskeletlerin oluşumu 10 aydan fazla sürdü.

“Üretim çok zaman alıcıdır, örneğin, örneğin, erime sürecinin soğutulması, aynı zamanda balmumu modellerinin üretiminde olağanüstü bir doğruluk ve daha sonra erime için kalıpların hazırlanmasını gerektirir.

Lhotský stüdyosu, camı 1950'lere kadar yüzyıllar boyunca kullanmaya başlamayan eski bir cam teknolojisi olan bir kalıp haline getirerek bir iskelet heykeli hazırladı.

Büyük oranlarda ve karmaşık şekillerde cam eserlerin oluşturulmasına izin veren teknolojinin dirilişi, eserleri bir vericiler ve bir otel ile süslenmiş efsanevi sanat ikilisi Stanislav Libenský ve Jaroslava Brychtová'da duruyordu.

İskelet heykeli, insan iskeletinin anatomik modelinin biraz basitleştirilmiş bir versiyonudur. (18 Mart 2025)

Üretimde, yazarlar önce insan iskeletinin anatomik modelinden dijital formda üç boyutlu bir iskelet oluşturdular. Bunu, 37 parçanın 3D baskı izledi, bu da stüdyoda balmumu modelleri ve daha sonra kum formları yaptılar. Bu teknik için tasarlanmış özel bir cam kullanılarak kalıplar için kullanılan ayrı bileşenler.

Kulhavá, “İşin en fazla zamanlı bir kısmı, iskeletin cam kısımlarının formlarda erimesi, örneğin, kafatası neredeyse iki ay boyunca fırında eridi” diyor.

“O bile değil.”

İskelet beş metre ölçülür ve Blue mağazasının sahiplerinin istekleri üzerindedir. “Başlangıçta mavi ile aynı fikirde olmadım ve saf kristali ittim, ama sonra yanlış olduğumu itiraf etmeliydim. “Onun olup olmadığı ile çalışmadık. Lhotský benzersiz çalışma ödülünü iletmeyi reddetti. Sadece milyonlarca insan arasında değişti.

Şu anda, iskelet Prag'a Národní Třída'ya gitmek için kısmen sökülmüş. “Mayıs ayında iskelet yarım daire çubuğunun üzerinde tavana asılıyor. Artglass Vlastimil Václavů'ın ortak sahibi, heykel paslanmaz çelik halatlara dayanacak.

“Bire bir buçuk milimetrelik bir çapı var. “Görev alt çeneyi hareket ettirmekti.