Film yıldızları Liberec’te görülebilen Escolips’in camını kırdı

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Ustanın duygularına ne dersiniz, bakın sanatçısı nasıl birilerinin kendi koşusunu ve arabasını kırma arzusuyla koşturmuş? İşin garibi, öfkeden kurtulmama gerek yok, sevinç bile bana geliyor.

Amerikalı aktrisler Kate Hudson ve Janelle Monae’nin ünlü meslektaşları Edward Norton’un önünde kendilerini mahvetmeleri ihtimaline karşı bunu söyleyeceğim. Ve bu, film dağıtım devi Netflix’in yapımcılığını üstlendiği, Daniel James Bond Craig’in başrolünde yer aldığı bir filmde.

Geçen yıl polisiye komedinin en iyi sahnelerinden biri olan Na noe: Cam Soğan, Jiho Painek’in Cvikov yakınlarındaki Kunratice’deki oyununu tüm dünyada meşhur etti. Artı ya da eksi, cam filmi siparişinden iki yıl sonra, sahne dekorları sadece beyazperde tutkunları tarafından değil, ilk kez canlı izlenebilecek.

Bu olay, bölgesel başkentin Pazar gününe kadar ev sahipliği yaptığı Kristal Vadi Haftası cam festivalinin merkezine yakın Liberec’teki Pota kafede geçen Pazartesi’den beri yaşanıyor. Cam Soğan ve Ji Painek’e Saygı adlı enstalasyon burada 24’üne kadar açık kalacak.

İyi ilişkiler sayesinde görüş

Cam çilekler, geyikler veya dansçılar için yönetmen Rian Johnson’ın filmindeki kemer kırıcı bir döngüde olacak. Kunratic cam fabrikası ve Amerikan film prodüksiyonuyla yapılan sözleşmelerde onu tekrar bağlayamayacağıma dair bir madde olduğu için tüm kurulum biraz vizyondan ibaret.

Netflix için yaptığımız bu çalışmadan son derece mutlu ve gururluyuz. O zamandan bu yana pek çok insan onlara geliyor ve bu işbirliği hakkında defalarca soru soruyor. MF DNES’ten Ji Painek, “Ama filmdeki şeylerin nerede olduğunu ve kimsenin bunları görüp görmeyeceğini soracağım” diye açıklıyor.

Kendi kendime bunları bir yerde sergilemenin, hatta sahiplenmenin iyi olacağını düşündüm. Bunun üzerine müdürümüze, filmin yapımına yaklaşması ve böyle bir eseri kendimiz ve sergi için yapıp yapamayacağımızı, sahip olabileceğimizi sorması konusunda baskı yaptık. Onlarla iyi ilişkileri olduğu için işe yaradı ve bunu ilk kez Painek’teki Crystal Valley haftasından başka nerede gösterebilirdi.

Cam kreasyonlarını dökümhanesinde orijinal çizimlere ve belgelere göre üretti. Görünüşe göre eserleri mümkün olduğunca özgün bir şekilde yeniden yaratmak için her ayrıntıyı yakalamaya çalıştı. Onlar kendi türlerinde orijinallerdir, hatta camdırlar.

Ve itiraf edin ki filmde bardağını kırsanız bile bundan mutluydu. Patlayacağını biliyordum ama orijinal bilgi tüm mavnanın havaya uçacağı ve her şeyi ezeceği yönündeydi. Aktörlerin ve aktrislerin bunu kişisel olarak alıp sizi yavaş yavaş yere yıkmaları beni şaşırttı, ama iyi anlamda. Kelimenin tam anlamıyla terliyordum. Usta, camımızın, dolayısıyla camımızın, oyunculuk yapan yıldızların elinde tutulduğunu ve bir süre başrol oynadığını söylüyor.

Ona göre ürünlerinin Netflix’ten bir filmde yer alması genç neslin dünyasının kapısını açtı. Eski nesil bizi tanıyor, seviyor ama bir anda zaten camla pek ilgilenmeyen gençlerin bile saygısını kazandık. Bizi Google’da arattın. birbirlerine diyorlar ki: Evet, iyisin! Painek, Netflix’in dünyaya hükmettiğini ve bunun çok büyük bir fenomen olduğunu ekliyor.

Sadece Liberec anayasasıyla kalmasaydı iyi olurdu. Ve büyük bir şeyin peşinde olabilir. New York’tan bir arkadaşım Liberec’e uğradı ve kurulum karşısında tamamen hayran kaldı. Oradaki sanat ortamının oldukça iyi bir ismi olduğu için enstalasyonumuzu da orada yapmamız gerektiğine karar verdim. Bakalım. Ji Painek, bunun Çek Cumhuriyeti’nin tamamına yönelik bir reklam olacağını belirtiyor.