Florbol oyuncusu Liberec, Jablonec salonunda da mükemmel formunu teyit etmek istiyor

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Livesport Superliga’nın 7. turunun düellosu saat 14.00’te başlayacak, ardından 17.30’dan itibaren Florbal Jablonec kulübünün evinde Dvor Krlov ile lig maçı oynanacak.

Etkinliğin ana amacı Jablonec kulübünün daha da gelişmesini desteklemektir. Florbolun hem oyun hem de kızlar için çok çekici olduğunu göstermek için birlikte çalışmak istiyoruz. Ayrıca etkinliğin organizatörlerinden biri olan Liberec Tonk’tan Radek Vale, bunun oyunun kendisi açısından da büyük bir başarı olduğunu açıkladı.

Liberec’in açılış maçı için Jablonec’i seçtiğini gayet iyi biliyorum. Jablonec kulübünün başkanı Tom Beran, bizim yerimizde Florbolun uzun bir geleneğe sahip olduğunu ve bu çekici iki parçanın pek çok taraftarın ilgisini çektiğini biliyorum, dedi.

Taraftarların endişelenmesi gereken bir konu var, çünkü Liberec sezona ilk altı turda dört kez kazanarak başladı, şampiyon takım Tatran Steovice’yi beş maçta mağlup etti ve sıralamada elitler arasında 3. sırada yer alıyor.

Yabancı Jablonec salonunda Black Angels’a karşı çok iyi bir form sergilediğini kanıtlamak istiyor. Doğru yoldayız ve Jablonec’te harika bir kaçış olacak. Liberec’in deneyimli forveti Prokop Ferdan, Kara Melekler hoş olmayan bir rakip, ancak Jablonec salonunda uzun süre kazanmamıza yardımcı olacak çok sayıda taraftar göreceğimizi biliyorum, diyor. Karşılıklı kurtarma çalışmalarımızda pek çok sorun yaşanacak ve bu kızlar için eğlenceli olabilir.

Çocukların hayatına da yer verecek olan florbol gününün motiflerinden biri de güzel Jablonec kızlarının 272 yıllık florbol rekoru. FBC Liberec ve Florbal Jablonec kulüplerinden etkinliğe gerçekten yakışacak yaklaşık 500 kızı salonda görmek istiyoruz.

Eğer izlemeye gelmediyseniz Pazar günü Liberec – Black Angels süper lig maçını T sport Plus istasyonundan izleyebilirsiniz.