işlem sonrası erv: Kendimiz yaptık tk. Antrenör amcam beni kovmadı

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Ama bu bir dramdı! 79. dakikada skor 0:0 olurken, B Grubunun dördüncü takımı SK Kladno stadındaki iki basın taraftarı maçın uzatmalara gitmesini umut etti. Ancak sonunda Liberet, maçın 80. ve 85. dakikalarında Luke Horskho ve Filip Tupta’nın sayesinde kazandı.

Luki, nasıl ilerleyeceğinin yolunu buldun, değil mi?
Bizim için durum böyle oldu. Remzo’ya göre evde ne kadar dalga geçerlerse bize saldıracaklarını gördük. İlk bakışı bir an önce vermek istiyorduk ama maalesef başaramadık. Bunu kendimize yaptık. yeter ki ilk seferde hiçbir ritmi kaçırmayalım.

İlk önce ilk kurtarışlardan birini yaptın, voleden beraberliğe gol. Kaptandan güzel hareket. Biraz daha ileri gidersek gl.

SK Kladno’nun teknik direktörü Frantiek Doudra:

Krishna. Pek çok insan içiyordu ve 80. dakikada 0:0 olmuştuk. Mol Cup’ta bölgesel ligden birinci lige uzanan olağan yolculuğumuz bitti ama memnuniyet var.

Yirmi yaşındaki glaman Kladna Adam Cimrman tval’e karşı iyi mi?
Zaman yakaladı, uzun süre emek verdi, saygılar. Öte yandan onu kendimiz dünya şampiyonu yaptık, kale önünde gözlerimizi kapatıp vurduk. Oyunumuzu uzun süre oynarsak, arkada kendimizi savunursak oyunun eninde sonunda geleceğine inanıyorduk.

İkiniz de gereksiz yere balonlara tekme attınız, yere çarpmak istemediniz mi?
Biz kesinlikle farklı hayal etmiştik, hocamız bizden sahada oynamamızı, kombine olmamızı istiyor. Ancak böyle bir vuruşta pek işe yaramıyor. İster inanın ister inanmayın, iyi değildi, serpilmemişti bile. Kladno’nun arka alanda zayıflıkları olduğunu ve savunma için tekme atmak zorunda kaldıklarını gördük ve bu da doğrulandı. Zaten Nae ance’den mezun olmadık.

Ne kadar acıttı?
Bu kadar yeter, tutuklandığım andan itibaren hazırlıklı olacağımı, kavgalar çıkacağını biliyordum. Anladığım kadarıyla kazanmak istediler, kaçtılar ama adil oyun adına.

SK Kladno, Frantiek Doudra ile liderliği ele geçiriyor, kurtarmadan önce gagaladınız mı?
Piyangodan hemen sonra birbirimize birkaç şaka yaptık. Çok duygusaldır, nasıl hazırlanacağını ve dalga geçileceğini biliyor. Urit onu kürsüye gönderdi. Ama ondan etkilenmemeye, sadece kafamın içinde olmaya çalıştım. Bunu başardığımıza sevindim, Cumartesi günü Karvin’e döneceğiz.