Jablonec’in yeni patronu Flodrman: Temel olarak kulüpteki rolüm pek değişmeyecek

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Petr Flodrman, Fotbalvý Klub Jablonec’in en yüksek yasal pozisyonuna seçildi.
| Fotoğraf: FK Jablonec

Petr Flodrman, abartılı bir şekilde, kulübün “envanteri”dir. Ve bir elma gönül yarası. Bohemya’nın kuzeyindeki bir futbol takımında oynadı ve otuz yılı aşkın bir süre takımın yönetiminde çeşitli pozisyonlarda çalıştı.

Artık memurluğun zirvesine ulaştı. Fotbalvý Klub Jablonec’in ağustos ayında yapılan genel kurul toplantısında, Flodrman yönetim kurulu başkanlığına seçildi ve bu önemli değişiklik mahkeme tarafından ticaret siciline tescil edildi.

“Bu, onun sadakati, mesleki ve pratik deneyimi açısından yasal organların istikrarına katkıda bulunacaktır. Bu değişiklik aynı zamanda Petr Flodrman’ın tamamen suçsuz bir kişi olduğu göz önüne alındığında daha yüksek bir güvenilirliği temsil edecektir,” diye yorumladı yönetim kurulu başkan yardımcısı Zdeňka Truhlářová, şirketin en yüksek yasal pozisyonuna atanması hakkında.

Jablonec ve Liberec oyuncuları arasında top için mücadele.

“Kulüpteki rolümün prensipte pek değişmeyeceğini düşünüyorum. Sahip olduğum savcılık pozisyonu kaldırıldı, ancak çalışma kapsamım aynı kaldı.” Miroslav Pelta hâlâ hiyerarşinin tepesinde oturuyor ve gerekli olan her şeye karar veriyor.

Flodrman, Jablonec’li futbolcuların yaşadığı son iki sezondan memnun değil ve bu yılın başlangıcı daha da kötü. “Geçmişin başarılarıyla yaşayamazsınız. Takımın mevcut performansı ve gücü belirleyicidir. Bizim durumumuzda uzun vadeli vizyonlar, zirve rekabetinde hayatta kalmamızı tehdit eden yerleri masada bırakmayı başarıncaya kadar erteleniyor. Son iki sezon, kulüpteki herkesin sinirleri üzerinde bir saldırıydı, bu yüzden bu yıl bunun bir daha yaşanmamasını istiyorum” diye ekledi Flodrman.

Eylül 2016’dan bu yana FK Jablonec’in yönetim kurulu başkanlığı görevini Hollandalı Adrianus Leonardus Franciscus Kruf üstleniyor. Ancak bu Temmuz ayının başında kişisel nedenlerden dolayı kendi isteği üzerine istifa etti. Ağustos ortasında Prag 6 Bölge Mahkemesinde 9,5 milyon kron çalmak veya alacaklıya zarar vermekten 18 ay hapis cezasına çarptırıldı. Cezasının infazı 36 aylık bir deneme süresi için şartlı olarak ertelendi.