Kanada, Bosna ve Liberec. İlk sezon Kulen’e uyarlamayı konu alacak

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Jetd altında, Kulen’in başlangıçta kışın içmesi gerekiyordu, ancak daha sonra dizlerinin yaralanması nedeniyle çanta düştü. Te u çok formda ve pası yapılabilir.

Tabii ki, yüksek kaliteli bir turnuvaya girdiğimde gücüm ve zindeliğim üzerinde çalışmam gerekecek. Kulübün internet sitesine verdiği röportajda Tonk, yeni sezon öncesi hazırlıkların benim için çok önemli olduğunun farkındayım dedi. Ama kendime güveniyorum, kurtarmaya hazırım ve eğitmenlerin ve sağlık ekibinin beni daha fazla sağlık sorunu yaşamamı önleyebileceğini biliyorum.

9 Ekim 2023, 16:33, pspvek arşivlendi: 14 Ekim 2023, 8:40

Kulenov’un Liberec’e olan yolculuğu iniş çıkışlarla doluydu. On beş yaşına kadar büyüdüğü Kanada’nın Toronto kentinde doğdu. Ancak ebeveynleri Bosna-Hersek’ten geliyor, bu yüzden futbol gelişimi için Avrupa’ya taşınmasının kendisi için en iyisi olacağına karar verdi.

Böylece evini terk etti ve atalarının yanına Bosna’nın Banja Luka kentine taşındı. Liseyi bitirdikten sonra Avrupa’da çeşitli futbol kulüplerinde denemeler yaptı. Slovakya’da Trenn’de veya Hırvatistan’da Osijek’te oynadı.

Sloga Meridian, geçtiğimiz sezonu Bosna’nın en önemli turnuvasında karanlıkta geçirdi. Ve sakatlanana kadar acı çekmedi: Beş gol atmayı ve ayrıca birkaç asist almayı başardı.

İstatistiksel olarak en iyi sezonum bir yıl önce, ikinci en yüksek Bosna turnuvasındaydı. Yaklaşık on maçta 13 gol ve 13 asist kaydettim. Ama sakatlık öncesi geçen sezonun ilk yarısında en iyi oynadığımı düşünüyorum, k.

Kanada’da geçen çocukluğu sayesinde, yeni ortama alışmasına yardımcı olacak mükemmel İngilizce biliyor. O da Estonca öğrenmek istiyor. Hatta gücü, fiziksel donanımı ve hızı sayesinde vuruşlara çabuk adapte olur.

Ada sistemini taktik olarak anlayarak büyüdüm. Teknik direktöre ve takıma her pozisyonda yardımcı olabileceğimi biliyorum. Kesinlikle en güçlü yönlerimi kafayla oynamak, zıplamak olarak tanımlardım ve figürümü hesaba katarsam teknik olarak bile iyi değilim. Ben Karanlık Lord’um

Kulenov’a ek olarak, Liberec’in şu anda kadrosunda üç dayanak noktası var: Lubomr Tupta ve üzerinde bir opsiyon uyguladıkları Victor Olatunji, deneyimli Michael Rabuic ve Slavia’dan bir konuk olan Filip Horska.

Öte yandan, Imad Rondi kulüpte on buçuk yıl sonra öldü, Maty Kozk da birkaç yıl sonra Spartalı bir hancı olarak gitti. Olatunji, arabadaki sorunlar nedeniyle Liberec nakliyesine katılmadı ve Sparta onunla ilgilenecek.

Ortada Liberec, Avusturya’da eski Liberec teknik direktörü Zsolt Hornyk liderliğindeki Macar takımı Pusks Akademia’ya karşı oynadı ve 4: 1 kazandı. Skre ilkini Kulen’e sert bir darbe ile açtı. Ancak Sm, lig sezonunda ilk onbire giden yolun kendisi için kabuslarla dolu olması gerekmediğini fark eder.

İlk sezonun biraz adaptasyonla ilgili olacağı bana açık. Ama mümkün olan en iyi şekilde rıhtımı çıkaracağımı ve teknik direktörlere ve taraftarlara benimle hata yapmadıklarını göstereceğimi biliyorum. Her tonkadan daha fazlasını bekliyorum ve mümkün olduğunca çoğunu dahil etmek istiyorum. Avrupa için savaşabilseydik ve o ana oyun olsaydı, bu harika olurdu. Ama başkalarına yardım etmem veya iki numara olarak hazırlanmam gerekirse, bununla bir sorunum olmaz.