Kaushik: Satish Kaushik’te Haryana Artistes bir ‘ağabey’ gördü | Chandigarh Haberleri

NoNaRT

Global Mod
Global Mod

Rohtak: Bollywood aktör-yönetmeninin düşüşünde Satiş KaushikHaryanvi sanatçıları, onları tanıtmaktan asla çekinmeyen bir ağabeyini kaybetti. Kaushik, 66, Mahendergarh ilçesine bağlı Haryana’nın Danonda köyünden. O da Haryana Film Tanıtım Kurulu başkanı olarak atandı.
Kaushik ile ilişkisini hatırlatan Hisar bölgesinden aktör Yashpal Sharma, Kaushik ile dört gün önce tanıştığını ve Haryana’da birçok proje hakkında görüştüklerini söyledi. Sharma, “Kaushik, ‘Dada Lakhmi Chand’daki çalışmalarımı övdü ve ‘College Kand’ web dizisini takdir etti” diyen Sharma, çok yükseklere ulaştıktan sonra bile köklerine bağlı olduğunu da sözlerine ekledi.
Sharma, 2009 yılında ‘Road’ filminde Kaushik ile çalıştı. Haryanvi şovmeni Jagbir Rathi, Kaushik ile olan ilişkisini de hatırladı. Rathi, “Yerel yetenekleri desteklemekten asla çekinmeyen, yeryüzünün gerçek bir evladıydı,” diye ekledi.
Haryana’dan kıdemli sanatçı Vishavdeep Trikha, Kaushik’in uzun süredir Haryanvi’nin film endüstrisini desteklediğini söyledi. “Chhoriya Chhoro se Kam Nahi’de onunla çalıştım ve onu bir ağabey gibi buldum” diye ekledi.