Klasik müzik tüm bölgede duyulacak, festivalin biletleri satışta

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Festivalin bir bölümünde Amerikalı opera yıldızı ve birçok Grammy ödülü sahibi Joyce DiDonato’nun konseri de yer alacak.
| Fotoğraf: Chris Şarkıcı

8’inci Zahrdkich’te gerçekleşecek geleneksel Noel konserini, Andreas Scholl ile özel bir konseri veya Janoska Ensemble’ın Jirsk Tiyatrosu’nun yeniden açılmasıyla bağlantılı olarak sahne alacağı olağanüstü bir konseri sabırsızlıkla bekliyorum. Çek Cumhuriyeti’nde Lp.

Esk sınırlarını aşan klasik müzik festivalinin biletleri online olarak ya da esk Lp İkov Caddesi’ndeki satış ofisinden satın alınabiliyor. Leton Ronk kendini piyano müziğine adamıştır. Eski Çek piyanist Jitka Echov onun sanatsal garantörü oldu.

Jitka Echo’yu ilk piyanist olarak görüyorum. Silahına karşı konulmaz ve sanatı kusursuzdur. Hem sözlü sözlerde hem de oda müziğinde büyük kolaylıkla üstünlük sağlıyor. Festival editörü l Martin Proke, müzik yeteneği, müzikalitesi ve harika müzik zevki nedeniyle onu sanatsal garantör olarak aday gösterdim.

3-21 Haziran tarihleri arasında sürecek olan Lpa Musica, on sekizinci konserini verecek. Almanlar artık Spotify müzik uygulamasında MHF Lpa Musica 2023 anahtar kelimesi altında festivalin çalma listesini arayarak bu müziği dinleyebiliyor.

Organizatör Lucie Johanovsk, bu yaz ayrıca festivalin Liberecko ve Stec’te ondan fazla konser mekânında sahne alamayacağını ve Saksonya’da da iki konser verileceğini söyledi. Önceki yıllarda olduğu gibi Lpy dışındaki tüm şehirlere festival otobüsü gidecek.