Kopecký, onuncu unvanını almak için Bohemka’ya gider. Peki ya Cvrček?

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Kostelka nad Orlicí’den kırk bir yaşındaki sürücü için, dört yarıştan sonra ikinci sıradaki Věroslav Cvrček’in 95 puan önünde onuncu olacak. Aynı zamanda, yedi sonuçtan beşi şampiyonanın nihai değerlendirmesine dahil ediliyor ve Kopeckı’nın kredisine göre üç birincilik ve bir ikincilik var.

Mladá Boleslava’da onuncu jübile zaferini kazanan eski fabrika sürücüsü, “Bohemka, ikamet ettiğim yere en yakın yer ve ayrıca Škoda şirketinin genel merkezi ve fabrika ekibi sayesinde, bu benim ikinci ev yarışım” dedi. yıl önce. Ancak son iki sezonda Kopecký, yerel şampiyonanın etkinliklerinden birinin yarıştığı Hustopeče merkezli Agrotech ahırında yarışıyor.

Mladá Boleslav yakınlarındaki prestijli yarışta Kopecký, on birinci şampiyonluğu için mücadele edecek. “Bu yıl, Sosnová’daki açılış özel etkinliğinden çok zorlu mücadeleler bekliyorum. Cumartesi etabını hepimiz çok iyi biliyoruz, Pazar günü Zvířetice özel etabının geçen yıldan daha iyi durumda olması muhtemelen tüm ekipleri memnun edecektir. Güzel ve zorlu bir yarışma bizi bekliyor.” Kopeckı, hafta sonu yarışının beklenen seyrini anlattı.

Bohemya rallisinin 50. yıldönümünde bile, bu yıl ulusal şampiyonanın dört yarışından üçünü kazanan Kopecky ile Václav Pech arasında bir düello bekleniyor. Bununla birlikte, bir WRC arabasında yarıştığı için Pech’in sonuçları, serinin koşu sıralamasında sayılmaz.

“Honza ile olan mücadeleyi sabırsızlıkla bekliyorum ve umarım taraftarlar bizden gerçekten keyif alabilsin diye son kilometreye kadar kendimizi tekrar zorlarız.” Ancak Bohemka’da sadece Honza olmayacak, iki modern WRC özel aracıyla karşılaştırmakla çok ilgileniyorum, bu arabalar kavramsal olarak Focus’umuzdan on yıldan fazla daha modern,” dedi Václav Pech.

Jan Skála’nın eski bir Citroën C3 WRC ile ve Jan Dohnal’ın bir Ford Fiesta WRC ile başlamasını ima etti. Skála ve Dohnal, Bohemya rallisine yalnızca Cuma ve Cumartesi günleri ve sözde Organizatör Kupası’na katılacak. Pech gibi MČR’de puan alamayacaklar.

Mart 2023’ün sonunda Jan Kopecký, yeni Škoda Fabia RS Rally2 özel performansını sundu.

Česká Lípa’nın merkezinde Cuma günü öğleden sonra başlayacak olan yarışmanın organizatörleri, ekipler için toplam 142 km uzunluğunda 12 özel etaptan oluşan bir parkur hazırladı. İlk gün Sosnová’daki pistte onları sadece seyircilerin erzeta’sı bekliyor. Kazanan ekip Pazar günü saat 14:00’ten sonra ödüllendirilecektir.

“Bohemya’nın kuzeyinde daha fazla test yapılmasını memnuniyetle karşılarım, ancak diğer yandan yarış düzenlemenin ne kadar zor olduğunu biliyorum.” Takımımız için bir zafer daha kazanma hedefiyle Boleslav’a gidiyoruz” dedi.