Levko artık Liberec'teki Šald's Tiyatrosu'nda başarılı olamayacak, Ulusal'ya katılacak

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Levko, “Kapsamlı olarak değerlendirildikten sonra, yaklaşan parlamento seçimlerinde çalışmamaya karar verdim. Uzun bir düşünce ve siyasi sahnemizdeki değişiklikleri gözlemledikten sonra ulaştığım kişisel kararım.”

“Son yıllarda siyasi çevrenin önemli bir dönüşümüne tanık oldum. Öncelikle gerçek tartışma ve ülkemiz için en iyi çözümleri bulmakla ilgili olması gereken parlamento çalışmaları, genellikle örgütlenmeyen ve prosedürel tıkanıklıkta boğuluyor.

Ancak sözleriyle Levko siyasi bir emekli maaşına girmiyor. Liberec Bölgesi (SLK) Belediye Başkanları ve Stan Parlamenter Kulübü üyesi olmaya devam edecek. Ayrıca seçim kampanyasına aktif olarak katılması planlanmaktadır.

Liberec Tiyatrosu'nun eski direktörü, “Tüm kalbim tarafından SLK ve Stan'ın yaklaşan parlamento seçimleri için doğru seçim olduğuna ikna oldum. Tamamen kişisel nedenlerle profesyonel bir politikacı için karar vermemiş olsaydım. Evde söylemeye cesaret edeceğim kültür dünyasına döneceğim.” Dedi.

Eylül 2014'ten bu yana, Liberec'teki Šaldovo Tiyatrosu, Eylül 2014'ten bu yana Liberec'teki üç yıllık tiyatroya liderlik etti. Jan Farský (SLK) alt evdeki değiştirdikten sonra Haziran 2022'de ofisten serbest bırakıldı. ABD Üniversitesi'nde altı aylık bir çalışma stajı nedeniyle vazgeçti, Başbakan Petr Fiala'nın eleştirildikten sonra kendi hareketini çağırdı.

Linda Hejlová Keptová, önceden belirlenmiş bir süre için önceden belirlenmiş bir süre için Liberec Tiyatrosu Direktörünün yerini aldı. Bu sonbahardan bu yana Liberec Tiyatrosu'na kim liderlik edecek.

Liberec Belediye Başkan Yardımcısı Kültür ve Eğitim Yardımcısı Ivan Langr (SLK), Hejlová Keptová'nın yönetmen olarak atanması belirsiz bir döneme geçecek, çünkü belediye meclis üyeleri onaylamıyor. Langr, “Bu konuda üzgün olduğumu söyleyebilirim, ama şimdi başka çözümler getirmek için birkaç ayım var. Daha fazla mümkün ve yine de konseye hangisinin sunulacağına karar vereceğim.”

Bir seçenek iflas duyurmaktır. Dört yıl önce Levko için bir tavır aradığı bu belediye binasının biçimiydi. O zaman sekiz aday başvurdu.