Liberec – Karviná: Yerel Koç Radoslav Kováč maçı değerlendiriyor

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Liberec, Pli I 2: 1'den sonra 1: 0'a liderlik etti, ancak Ken'in EST PCE Stail'e gitmeyecek noktası.

Vazgeçtik. Lacin. Karvin Tikrt hedefe doğru yuvarlandı ve sana Gly verdi, bu Koue. Başımızı kaldırmalı ve grubu güçlendirmeye çalışmalıyız, metal kapalı.

Em'de, VAE'nin en büyük sorunu muydu?
Son EST TDN harikaydı, ama bu sefer organize değildik ve iletişim kurduk. Utkn'a giriş havalı gidiyordu, güzel GL verdik. Ama aksi takdirde o sırada hiç oynamadık ve konuğu sete koyduk.

Kabinlerdeki Pesths hakkında neyi eklediniz?
E Konsantre olmalıyız ve lept hareket etmeliyiz. KRSN GL'yi ikinci yarının tutuklanmasıyla verdik, ancak iki dakika içinde rakip beslendiği iki veya ikiye katlandı. Bu tutkalda Kopakch'ta açıkça bir balon vardı, ancak Bohuel onu kaybetti ve Stel'den sonra topladık. Bu büyük bir kod. PT Cumartesi sarhoş olabilir Slavia …

Bohemler ve alıntılar için mücadele şehri sadece umst hakkında düello olacak. Sezonda büyük yaşınız vardı. Onların doruk noktası mıydı?
Bu şekilde sezon için dev bir hücreydi. ZPR'de sıkıldık, güçledik, elimizde vardı ve ben Vil'deydim, AB'yi bitireceğiz. Bu Pzt, biz o kadar güçlü değiliz.

Topun eksik bir izleyici var mıydı, biliniyor muydu?
Ekstrmn. Koda bu Knapk uygun değildi, böylece HRT tutuklamadan beslenebilir. Meclis'teki değişiklikler harika ve Bohuel ve TM ile başa çıkamadım. Biz anlaşılmaz ucuz gly var ve hemen en kötü ns cezalandırıldı. Savunma organizasyonu iyi değildi, ama bazen kartlarım veya yaralı oyunum var. Yine de, mili LP'dik.

Sezonu olumlu bir şekilde değerlendirecek misiniz yoksa tam tersi, ne zaman Estka oynamadınız?
Sanırım kumar oynadık, VC alamadık PT set dakika GL, çok fazla VC gelişti. En karanlık karanlığı parçalayalım, muhtemelen faydalarımızda kıracağımız geçişleri kırmak için sürmedik. Dukla ile Karviná veya Pedtm ile Te gibi. Bu iki, ESTCE'de değiliz. Sezon gitmeyecekti, ama Provm büyük hayal kırıklığına uğradı.

Sezonun vodi'nin bir çamursun, kafa ile ilgili olacak. Onaylandı mı?
Bence E Evet. En kötüsü, Karvino çiftini yönetmemiz. İki durumunda, kaybedebileceğimizi hiç hayal edemedim. Jene Stail Basit Novko dope ve kolayca önleyebileceğimiz bir GL aldık. Büyük bir arzu olan Vidl için HRCH'de aptalım, yani dağların kaybı. Lider, hayranı olan insanlara sahipsin ama Bohuel …

Giriş gruplarında son oynayacağınıza kadar oyunu motive etmek nasıl hayal kırıklığına uğrayacak?
Bir gün izin olacağız. Çocuklar dinlenecek, n için kolay değildi, N üzerindeki baskı küçük değildi. Motivasyon NS Trenres'de ve harika bir sezon geçirmemize izin vermeyelim. Beyler VD, neler oluyor ve onları zihinsel olarak hazırlamalıyız. Bazıları Karviná, Santiago Eneme I ile tamamen yok edildi. ESTCE Fanm'da donmadık, ancak mevsimi mümkün olduğunca yapmak sezona kalmış.