Liberec lk’teki galeride çeşitli isimlerin satırları, sonbaharda heykel bahçesini de dönüştürdü

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Sıradayım! artıklarımızdan inşa ettik. Küratör Jana Farsk Hjkov, başından sonuna kadar 20. yüzyıldan kalma eserlerin bulunduğunu ve bunların hepsinin sanatçıların çizgilerle çalıştığı zamanlarla ilgili olduğunu söylüyor.

Yapı üst üste iki gömme mekanda yer almakta olup 70 dl genişliğe sahiptir. Bunlar dikkat edilmesi gereken şeyler. Bunlar Max vabinsk, Emil Filla, Josef apek, Vladimr Boudnk, Vladislav Mirvald ve Zdenk Skora gibi 20. yüzyılın büyük isimleri, saraya devam ediyor ve Daisy Mrzkov’un en sevdiği eseri Velk sprvka’ya dikkat çekiyor.

1970’lerden beri birlikte çalıştığı ru giderek daha sezgisel hale geldi. Birbirine bağlanan kısa vuruşlar boyunca farklı olanlar iç içe geçerek mekan izlenimi yaratıyor. Çizgileri olan çok güzel bir heykel.

Svtc hareket işareti

20. yüzyılın yazarları arasındaki tek istisna, görsel sanatçı Pavel Korbika’nın eseri olan mevcut enstalasyondur.

Dlo’ya Tanen kaligrafi E2 denir. Bu bir hareket işaretidir. Dansçıyı davet ettim, arka planında beş nokta seçtim ve 16 kızılötesi kamera yardımıyla dansını ikinci kez kaydettim, Korbika eserinin doğuşunu anlatıyor.

Kurulumun özü aynı zamanda uygulamanın bir videosudur. Vahşiye bunun nasıl olduğunu açıklar. Dansçı, orantıyı koruyan zarif hareketler sergiliyor.

Müzikten değil, dansçının bedeninin sınırlarından gelen çağdaş muhteşem dansı yakalayan bir neon ışık yarattı. Korbika, bunun işe yaraması için odada hareket edemediğini ancak zıplamasına veya atlamasına izin verildiğini söylüyor.

Sonbahar heykel bahçesini dönüştürdü

Sonbaharın ilerlemesiyle Lzesk Heykel Bahçesi değişti. Her bahçe çiçek açar ve çiçek açar. Ve bahçemiz bile mezun oluyor. Galeri editörü Filip Suchomel, zaman zaman biraz farklılık göstereceğimiz yoldan gitmeye çalışıyoruz, diye açıklıyor. Kurumun bulunduğu bazı beylere ait tarihi binanın önünde, usta Suka’nın ünlü Çek heykelinin iki heykeli büyüdü.

Bunlar, sanatçının, oğlu Daniel ile birlikte, sanatçı Vladimr Boudenko’ya bir hediye olarak yarattığı anıtsal çelik objelerdir; çalışmaları bu şekilde yeni Linia binasında temsil edilmektedir! Bu heykeller hiçbir yerde sergilenmedi, prömiyeri editör Liberec’te yapıldı.

Kültür valisinin intikamını alan Kvta Vinkltov bile o gün kan dökmedi. Vinkltov, yeni yönetim altında galerinin çok çeşitli iç tasarım ihtiyaçlarını karşılayacak ve aynı zamanda yapıcı ve kesinlikle yüksek kaliteli bir iç tasarım programını takip edecek bir yönde gözle görülür bir şekilde ilerlediğini ekledi.