Liberec'in merkezinde çirkin bir boşluğun yerine yüzlerce daire inşa edilecek

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Planlanan projede hem şahıs hem de kooperatif mülkiyetine uygun konutlar sunulmaktadır. 1 yatak odalı, 2 yatak odalı ve 3 yatak odalı daireler mevcut olacaktır.

“Son dönemde satışlara başlandı, inşaata ise bu yılın 3-4'üncü çeyreğinde başlanacak. Beklenen tamamlanma tarihi 2028'in 2. çeyreği olacak” diye açıklıyor Residence Promenáda satış müdürü Petra Pavlíková, dairelerin yeterli miktarda garaj alanına sahip olacağını söylüyor.

“Hayatı merkeze getiren, yeni sakinlerin ilgisini çeken tüm projeleri destekliyorum. Bu merkeze fayda sağlayacak ve uyumsuz vatandaşları dışarı atacaktır. Promenade'nin konumu ulaşım hizmetleri açısından stratejik olup, toplu taşıma, tren taşımacılığı ve otoyola bağlantı bulunmaktadır. Tam toplumsal olanakların yanı sıra” emlak komisyoncusu Zdeněk Milfajt'ı listeliyor.

“Şahsen ben doğayla teması ve burada dinlenebileceğim bir yeri özlüyorum. Ancak planlanan taşkın yatağı gelecekte bu sorunu çözebilir. Şehir merkezinde Nový Perštin, Tiskárny gibi çok sayıda başka projenin inşaatını bir risk olarak algılıyorum ve bu sayede daire fiyatları açısından uygun talebi belirli bir anda aşabilecek geniş bir teklif sunuyorum” diye belirtiyor. .

Altı milyona 2 yatak odalı daire

Milfajt'a göre pek çok bölge sakini daire fiyatlarının yüksek olmasını eleştirse de miktarlar yeterli ve mahallesinden çok sayıda yatırımcı bu mülklerle ilgileniyor. Örneğin, yaklaşık 60 metrekare alana sahip 2 yatak odalı bir daire, yeni bir binanın kişisel mülkiyeti durumunda altı milyon krondan fazlaya mal olacak. Ayrıca her daire için bir kiler ve bir park alanı veya garaj satın almak da gereklidir.

“Sektörde bulunduğum son 15 yıldır her projeye kamuoyunun tepkisi pahalı olduğu ve insanların karşılayamayacağı yönünde. Ancak Masarykova Parkı'nı ve ulaşılamayan ve bugün iki kat daha pahalı olan beş milyon civarındaki en pahalı daireleri hatırlayalım. Promenád'daki dairelerin fiyatı, yeni binaların metrekare başına 100 ila 120 bin kron arasında değiştiği mevcut standartlara uygun.”

Daireler Pytloun Grand Hotel Imperial'in yanındaki bir açık alanda inşa edilecek.

Haritalar © SHOCart ve OpenStreetMap'e katkıda bulunanlar tarafından sağlanmıştır. SHOCart, turist ve bisiklet haritaları ve atlaslarının geleneksel bir yayıncısıdır. Daha fazla
www.shocart.cz

Emlakçıya göre Liberec halkı arasında konut trendleri nispeten istikrarlı. Dağların eteklerinde bir şehir olduğundan çoğu, genellikle Ruprechtice, Harcov veya Hanychov gibi doğayla iç içe çevre bölgelerde konut arıyor.