Liberec’li hokey oyuncularına birinci lig takımı Litomice’den Pak golü gönderdi

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Daha sonra 2017 ve 2019 yıllarında Liberec’te gençlik ve genç takımlarda oynadı ve ikinci ligde Letany ve birinci ligde Bentkch nad Jizerou’yu yakaladı. Ayrıca 2020/21 sezonunda Liberec ve Bentka nad Jizerou genç kulüplerinde forma giydi. Bunun dışında Kuzey Amerika’da üç yıl geçirdi – WHL’de Spokane’de, USHL’de Dubuque’de, AHL’de Ontario’da ve ECHL’de Rapid City ve Utah’ta.

Önceki gün (Liberce gol antrenörü) Martin Lska beni aradı, ardından kulüpten teklif aldı. Yeni bir ortama geri dönüyorum, burada bir sürü adam tanıyorum, iyi hokey oynayan genç bir takım var. Bu sezon Litomice adına 14 maça çıkan ve kurtarış başına ortalama 2,84 gol atan Pak, yüzde 91,18 verimlilik oranıyla bu kadar dedi.

25 yaşındaki Hrenk en son 22 Ocak’ta Plzeň’e karşı evinde oynadığı maçta ayrı atışlardan sonra 3-4 mağlup olmuştu. İki gün sonra, Karlovy Vary ile 1:2’lik düelloda, ayrı koşuların ardından yedek kulübesine gidip 20 yaşındaki Krl’i korumak zorunda kaldı. O zamandan bu yana, genç Michael Schnattinger ikinci kaleci olarak seçildi ve iki durumda da birinci lig Tüm Rusya Maxim Ukov’dan başlamak üzere seçildi.

Dvid Hrenko’nun uzun süredir hasta olması nedeniyle durumu Luke’u getirerek çözmek zorunda kaldık. Onun için mesele, ülkedeki ve onu yakından takip ettiğimiz Litomice’deki Angam’dan sonra örgüte geri dönmek meselesi. Liberec Golleri Lska’nın teknik direktörü, onun ayrılışıyla Dan Krl için sağlıklı bir rekabet yaratmayı umduklarını söyledi.