Mann: Pb Guv, Mann’ı birkaç ‘ciddi mesele’ konusunda ele alıyor | Chandigarh Haberleri

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Chandigarh: Pencap valisi arasında devam eden çatışmanın ortasında Banwarilal Purohit ve başbakan Bhagwant Mannönce bir mektup gönderdi Mann Pazartesi günü, bir eğitim oturumu için Singapur’a gönderilen yaklaşık 36 devlet okulu müdürü de dahil olmak üzere, aldığı birkaç şikayete atıfta bulundu. Mann’ı daha önce vurguladığı beş “ciddi mesele” konusunda harekete geçmemekle suçlayan Purohit, “bunu yapmak zorunda kalacağını” söyledi. yasal tavsiye” talep ettiği bilgiler iki hafta içinde paylaşılmazsa.
Mann, kendisinin ve hükümetinin Merkez tarafından atanan bir valiye değil, eyalet halkına karşı sorumlu olduğunu söyleyen bir tweet ile hemen karşılık verdi.

Pb şefi, Mann'ı birkaç 'ciddi mesele' konusunda ele alıyor

tweet at Pencapça, Mann, “Mektubunuzu medya aracılığıyla aldım, burada gündeme getirilen tüm sorunlar devlet meseleleridir … Anayasaya göre, hükümetim ve ben, Hükümeti tarafından atanan herhangi bir valiye değil, üç crore Punjabi’ye karşı sorumluyuz” dedi. Hindistan. Bunu benim cevabım olarak kabul et…”
Açıklamada şunları ekledi: “Vali tarafından dile getirilen tüm konular, devletin yargı yetkisiyle ilgili konulardır. Eyalet hükümeti, merkez hükümet tarafından atanan herhangi bir kişiye karşı hiçbir şekilde sorumlu değildir. Vali bana vaaz vermek yerine, Anayasa’da belirtilen görevlerini sorunsuz bir şekilde yerine getirmeye odaklanmalıdır.”