Merhaba. Hastane editörü, bunun bedelini ödeyecek insanlar olacağı konusunda uyarıyor

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Etkileri bu Aralık ayından itibaren hastane tarafından hissedilmeye başlanacak olan Çek sağlık sistemindeki genç doktorların toplu katliamı devam ediyor. Örneğin Liberec’teki bir hastanede 1000 saatten fazla çalışma olmayacak. Hastanenizde durum nasıl ve soruna hazırlıklı mısınız?
Yüzbinlerce kişiden yaklaşık bin kişinin bizim için çalıştığına dair bilgim var. Çıkarıp Aralık ayına hazırlanıyoruz. Ancak Çek Ticaret Odası Genç Doktorlar Bölümü ile Sağlık Bakanı ve Hükümet arasında bir anlaşma olacağını biliyoruz. Ancak Pesas’ın sınırlandırılması durumunda anlaşma olmaması seçeneği de mevcut. Bizim için bu, akşamları akut içmeyi sağlayacağımız, ancak planlı içmeyi mümkün olduğunca sınırlandıracağımız anlamına geliyor. Yani bizi etkileyecek ama önemli ölçüde olmayacağını biliyoruz.

Önerilen yemek ücretinin apaçık olduğunu düşünüyorum. Sağlık sigortasından insanlara bu parayı ödemek zorunda kalmamız için en ufak bir neden göremiyorum. Ne yazık ki bunun geçilemez bir VC olduğunu düşünüyorum.

Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle

+ çevrimiçi televizyon televizyon
Açık 90 gün ücretsiz

Şimdi %45 indirim

Açık 90 gün ücretsiz

Açık 90 gün ücretsiz

Bugün kaydolun ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 30.000’den fazla premium bağlantı
  • Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim