Midede kanlı biftek, vizörde Budejovice. Simek kaplanları oyuna götürüyor

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Trninka'dan sonra, PMO ekibi Jetd Play Off Geleneği altında olan stadyumla ızgara yaptı. Liberec hokey oyuncusu Radim Imek'in Bl Tigers için ilk kaba demette Radim Imek, Extraleague Rekabetçi'nin musluğunda.

Kendimi ızgaraya vermedim ve bir gün aldım ve biftek ve dom aldım. DM'nin kanlı bir biftek vardı ve MCH mürekkebinde bilinmesini umuyoruz, NHL'de Strvench'in ardından sezondan önce kuzeyde delinen otuz iki yaşında olabilir.

Arka planın parçası Extraleague'i boşa harcadı, ancak araba kullanırken, savunma ve saldırıda TM için değerlendirmesini doğruladı ve Donanmaya 24 dakikadan fazla olmayan tüm ekstrajın tenekesi.

Pedcover'da VTZZ'yi oynayacaksınız. İlk ikisi PTEK ve Cumartesi günü Çek Budjovice'de programda. Teyze Liberec'te Mondl'da oynanır ve karar verilmezse, ter ve düellodaki Liberec Arna'ya bakın.

Extraleague'in arkasındaki Liberec'in üstünde uzun süredir çıplak tehdidi astı, Jav Vřehu kaçtı. Nasıl kovaladın?
Mm duygu duyguları. LP'yi bir kerede sınırlamak istedik, ancak ilk kez BRT yapmamız gerekiyor. Ns zan nov için te. Sanırım ikinci cinsdeki AB, patry'nin masanın dibine gelmediğini özlemiştik. Son yirmide, Tum, Extraliga'da en iyi türler var.

Nereden kırıldı? Karanlığın yeni bir bölümü mi oldunuz?
Bölümde görmezdim. SPS, yaralanan tüm mezarların kurtarıldığı. Sağlık sorunları çok fazla. Genç erkeklere karanlıkta deneyimleri olmadıkları ve hazırlıklı olmadıkları bir pozisyon verildi. Ama sonra sonuna kadar uyuyoruz ve rekabetçi olduğumuzu yaptık.

Son tutuklamada SO -Called uyaranı seçtiğinizi kabul ediyor musunuz?
Uzun bir süre vermedik, sona erdiğinde, yola geri dönmedik, tatsız değildi. Biz orada kazandığımızda Olomouc'ta kesin bir kuyu -seating ve zevk aldık. 6: 1. Bu bir mevsim Up-Dol'du, ama çamur olarak masanın altını seçmedik.

Liberec'in son şehre geldiği bir an için çok fazla zihinsel Nron var mıydı?
Anlamadım. Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak için bireyi mümkün olduğunca onarmaya çalıştım. PNOS olmak her zaman mümkündür. El Dom'u TM için hiçbir şey yapmadığım hissiyle, bu yüzden gideceğim.

Bodrum katı aldığınız ve 2: 5'i kaybettiğiniz ESK Budjovice'in ön serbest bırakmalarında öğrendiğinizde nasıl tepki verdiniz?
Usta olmak, litvnov istemedim. Kışımı kusurluyum, gelişmenin bir yolu yok, gerçekten oraya gitmek istemedim. Bu yüzden Tinec son turda kazandığında bir evdim ve sonra nereye gittiğimizi umursamadım. Budjovice ve VM, belki de NS için olabilecek hayranlar için iyi olacak.

OKVEK NAJAN Aşaması?
Her zaman, bu yıl Budjovice ile oynadığımızda, sonuçlar cevaplamasa bile dengelendi. Sonunda ve bir tane olduğumuzdan beri, rakip olarak NS üzerinde baskı yok. Çok baskı altında olacaklar, eve ve Most'a getirecekler. Bence iyi olacak. Minimal bir tane almak istediğimiz karanlıkla güneye gidiyoruz ve sonra hayranların hayranları güzel bir hokey olma eğilimindedir. Oynayın veya saldırgan oynayın. SP iyi bir savunmaya aşık olurdum ve akışa geldiğinde, bu yüzden alınır.

Michal Bullet ve Rbert Lantoi'nin sezondan sonra Eskch Budjovice'e gidecekleri bir gizem. Pedcover'da onlara karşı MT iyi bir pozisyon olacak mı?
Gerçeği silmek için erkeklerle konuştum. Ancak, kaldığında ve karanlığı Pedcover'a götürdüğünde bazı spesifikler içindir. Ama bu geçmişten bir ifade. Petr Vampola VDL sezonunun başlığında E, Boleslav'a gidiyor, playofflarda da aldık ve 4: 0'a eşlik ettik. Vampa o zaman sigortalı bir karanlık ısırdı ve Liberec'in SPN olması için maksimum oldu. Her iki çocuğun da aynı olacağı vm. Karakter karakter olarak, çok VM.

Ekstra lig oyunları için ZMO tte'de yıllarca Strvench nasıl?
Çok fazla. Geçen yıl, uzun bir süre sonra AHL'de oynadım. Play Off, kurulmayan diğer Southes ile dolu, bir sistem var. Hayranlarda ve ailede HSTI olacağım ve yapamıyorum.

TM Young'a vermek için deneyimlerin deneyimine devam edecek misiniz?
Üre. Play, deneyimlerle ilgilidir. Geri kalanı hayatı ve HP hokeyi basitçe karmaşıklaştırmaz.

Em'de vs bl tygi ep'e göre Budjovice değil mi?
VM, bir Leson grubum var.

Blokta kazanılır, bu yüzden Pike Radegast Endeksi Ödülleri militanlığı üzerinde Patte. Bu yüzden oyundan çıkıyorsun tte?
MSCE, hepsini engellediğimde ve sonra aniden Piel MSC vardı, sadece diskler en son vurmadı. Engellemeyi hayal ediyorum, ama bazen engelleyici bir İK olmadığını umursuyorsanız, duran bir UMN oyunudur. Çeliği engelleyebilirsem, elbette öyle.

Liberec Radim IMEK DV GL Tinec'e karşı.

Ordular için Glu ile karşılaştırılabilir mi?
Her zaman topluluktan yardım veya glem ile ayrılmadığımda, bu istatistiklere bakarım. Durumda, Boleslav'ta engellenen Stel'in terinde bir rekordum, on iki vardı. Bunlardan biri Brno'ya düşerse, bir nokta bile yapmazdık. Evet al, çünkü içgörü. TM için geçerli olmak istiyorum ve başarısız olduğunda kendimdeyim.

En yüksek eşitlikte, Liberec için sekiz yıl boyunca son kez playoffları oynadınız. NHL'deki köpeğinizin köpeklerinin her zaman inme STS'nin kaçtığı gerçeğini rahatsız etmeyin?
Sezon, San Jose Sharks için HRT'm olmadığında dizimi Bohuel'e verdim. Tenkrt tm doel ve son konferansa ve orada UT olabilir. Ama bu Bohuel hokey hayatı. Sen yeni bir pleity'sin ve ortaya çıkacak ve biz yediğimiz gibi olacağız. Ve SRII'de kaybolmuş olsa bile, başımız ve CT ile hepsini koyduğumuz bir JT'ye sahip olabiliriz. Yıllarca Mon süreci olacak, karanlık olacağımız yıllarda olacaksınız, bu son ANDO unvanıyla ilgili olacak.