Motosikletlerle ve buz üzerinde. Fotoğrafçı balerinleri aşırı koşullara maruz bıraktı

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Ana mylenka’nın, yani bağlantılı dans ve sporun yazarı, Liberec balesinin bir üyesi olan Marika Mikanov’dur. Ancak filmin yazarının kafasında özel bir uygulama doğdu.

Başlangıçta dansçıların filmin kapsaması gereken spora dahil edilmesi gerekiyordu. Ama öte yandan, oyunun bir parçası olmalarına rağmen kendinizinkini korumanız arasındaki zıtlığı beğendim. Uzun süre tiyatroda çalışan bir fotoğrafçı, takvimin yaratılışını, judocular gibi dövüşmeleri ya da boğa atmalarının daha iyi olduğunu düşünüyorum, diye açıklıyor.

Yani adrenalin dolu fotoğraf çekimi hiç başlamadı. Takvimin oluşturulması bir yıl sürdü, bazen yüz günümü aldı, diye devam ediyor Drbohlav, bireysel görüntülerin yaratılışını hatırlatıyor. Parkurun ilk fotoğrafı çekildi. Sıcaklık 40 dereceye ulaştı, on dakika boyunca atımız vardı, bu sırada köpeği kızışmış durumda bırakmak zorunda kaldık… Doğru değil.

Buz komplikasyonları

Hus ise Svijansk’taki fotoğraf çekiminin anılarıyla yanına geldi. Yan tırpan vardı. Hokey oyuncusu sabahın erken saatlerinde diken diken oldu ve balerin için buza çarpmak karmaşıktı.

Diğer zamanlarda fotoğraf çekerken dokunmamış aksesuarlarla kendine yardım etmesi gerekiyordu. Bir yüzme havuzundaki resimde olduğu gibi, destanlardaki iki adam yay gibi bükülmüş balerinin yanından yüzerek geçiyor. Havuzdaki tahtalara yardım ettik. Bunları çok iyi bulduk, çünkü ısı kabaca havuzun ortasında, aynı zamanda oldukça derin sularda gerçekleşiyor. Bu, yüzücülerin düzgün bir şekilde başlayabilmesi içindi.

Radek Drbohlav, golf temalı bir fotoğrafın oluşturulması sırasında unutulmaz bir an yaşadı. Golfçü Zuzana Lesse’nin de fotoğrafı çekildi. Aynen öyle! Nasıl iletişim kuracağımı öyle biliyorum ki neredeyse onun hakkında şarkı söyledim ve annesiyle konuşurken fotoğrafım çekildi.

Ancak Drbohlav’ın görüntüler arasında en sevdiği şey, düz bir bisikletle baştan çıkarıcı bir pistte tam hızda koşan bir balerin. Bazen korktum. Fotoğrafçı bunun harika bir deneyim olduğunu hatırladı ve Liberec bale kumpanyasından Barbora Svobodová ile işbirliği olmasaydı filmin yaratılamayacağını bir nefeste itiraf etti. Ders almam, bale ve spor yapabilmem için programdan o sorumluydu. En kötüsü hepsini bir günde tek bir yere toplamaktı.

Ballet & Sport 2024 takvimi artık satışta, kasadan ve abonelik bölümünden satın alınabiliyor.