Olomouc taraftarları Jawa'ya ırkçı bir şekilde hakaret etti. Üzücü, Gambiya forvet dedi

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Olomouc hayranları, birkaç kışkırtıcı top yayınlamadan ve koruyucu bir ağ yakmadan önce kaynıyorlardı.

“Bunun üzücü olduğunu söylemeliyim çünkü Olomouc'da benimkinden yaklaşık beş yabancıya sahipler,” dedi Jawo, daha sonra bankında gol attı. Ve bu arada, yargıç maçı sona erdirmekle tehdit etti.

Konuk sektörüne gerçekte ne oldu?
Onların etrafında yürüdüğümde hemen beni kışkırtmaya başladılar. Sadece onlara döndüm ve onlara güldüm. Ama sonra “zarar” yapmaya başladılar, bu yüzden durmak için bir jest yaptım. Durdular, ama tekrar başladılar, bu yüzden çok kızgın cevap verdim, çünkü değil. Örneğin, çimdeki bir oyuncu beni kışkırttığında, onunla söylemekte sorunum yok, ancak hayranlar bana bir maymun gibi çığlık atmaya başladığında, futbolda kabul edilemez.

Jablonec ve Olomouc'un oyuncuları bir sınır hakemi ile tartışıyorlar.

Öte yandan Jablonec Kazanı, desteğiniz için hemen adınızı aramaya başladı. Bunu nasıl algıladın?
İsmimi duydum, ama o anda sakin bir kafam yoktu, bu yüzden ona cevap vermedim ve onlardan özür dilerim. Benim için yaptıkları için çok mutluyum ve maçtan sonra bile ismimi aradım, çünkü onlara teşekkür ediyorum.

Hakaret eden hayranların bir şekilde cezalandırılacağına inanıyor musunuz?
Bilmiyorum. Ama Olomouc oyuncularının maçtan sonra seyircilerini bile takip etmediklerine nasıl tepki verdikleri çok mutluyum. Ve Olomouc kulübünün liderliğinin beyleri bana geldi (Adam Košař ve Ladislav Minář – not. kırmızı.) Ve benden özür dilediler. Bu benim için sona erdi.

Hadi futbola gidelim. İlk yarısında ceza talep ettiniz, durumu nasıl gördünüz?
Bence önemli bir andı. Rakibimden dizime temas hissettim, ama balonu yoktu … Bence faul oldu, ama hakem hayır dedi. Bu yüzden başımın arkasına attım ve savaştım.

Bir süre sonra Suchan'ın merkezinde bir gol attınız, ancak on inç ofsayt nedeniyle başvurmadı.
Offside durumundan dolayı hedefimi iptal ettikleri ikinci kez bana oldu. Birisi bana uzun bacaklarım olduğunu söyledi ve bu yüzden hala ofsaytım, ama bu benim hatam değil. (kahkahalar)

Bir Olomouc çekilişini nasıl değerlendiriyorsunuz?
Sanırım maçı kontrol altına aldık, iyi bir performans gösterdik, ancak maalesef üç noktamız yok. Bizim için az olduğunu söyleyebilirim. Ama bunu hızlı bir şekilde unutmalıyız, çünkü hala bir dizi önemli maçımız var. Masaya çok fazla konsantre olmamalıyız, ancak gelecekteki her maç için. Tabii ki kazanmamız gerekiyor ve onu beşinci tutacağımıza inanıyorum.

Jan Navrátil (solda) Michal Beran'ı Jablonec'ten durdurmaya çalışıyor.

Üç lig maçında bir gol atmadınız, nedir?
Şimdi üretken değiliz, ancak üç maç için on iki gol atmadan önce, bu sadece futbol. Bazen puan alırsınız, bazen değil. Her zaman hücum aşaması üzerinde çalışıyoruz, şansımız var, ancak dönüşümlerini geliştirmek zorundayız. Ve hala genel son aşamayı geliştirmek için çalışmamız gerekiyor, çünkü bazen en iyi çözümü seçmiyoruz ve gereksiz hatalar yapmıyoruz.

Bahar bölümünün başlangıcında, Jablonec Jersey'de harika uçtunuz, dört oyunda dört gol attınız, ama o zamandan beri hiçbir şey yok. Savunuculardan daha fazla ilgi duyuyor musunuz?
Her manevra rakibe dikkatlice hazırlanıyor ve gücümün ne olduğunu görüyor. Bu nedenle, savunuculardan doğru alanlara sahip olmamaya çalışıyor, böylece bire bir başlangıç veya durumlara girmemem. Ancak iki veya üç maçta bir gol atarsanız, hiçbir şey olmaz, yine iki gol verdiğim bir maç olabilir, bu yüzden tamamen sakinim.