Ostrava'dan Dynamo ve Ruda, moderatör Vondra'ya veda etti

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
“Jirka büyük bir çalışkan ve yetenekti. Her zaman hayalini takip etmesini gerçekten sevdim. Gençken, DJ ve moderatörün ülke çapında radyoda olacağına karar verdi ve bunu yerine getirdi ”dedi.

Onun sözleriyle, Jiří Vondra herkes onu hatırladığı gibi ölümsüzleştirilir. Tipik gülümsemenle. “Hayatımın geri kalanında üzgün olacağım. Tüm hayatı, stadyumda ister radyoda olsun, etrafında birçok insan vardı. Ve o kader anda ona yardım etmeye yakın değildik. Hala kafamda var, ”dedi Kavalčík.

Konuşmada, meslektaşları ile birlikte Vondra'nın her yerde olduğunu da sözlerine ekledi. Denetleme, düğünler ve diğer olaylar nedeniyle Cumhuriyeti geçti.

“Bazen fazla uyumadığı doğrudur. Kendisiyle hiç evlenmedi, belki zaman yoktu. O ve kız arkadaşı Lenka'nın birçok gizli planı ve gezisi vardı çünkü Jirka dağları sevdi, denizi sevdi ve hayatı sevdi ”dedi.

Sayısız deneyim, dinleyicinin geç moderatörüyle Radyo Kiss'e öğleden sonra atlama programını gerçekleştiren Radek Hrdin ile donatıldı.

“Hepsi harika. En büyük şey, Jirka'nın onu radyoda seçtiğimizde yayın için bana katıldığı zaman. Jirka mizahımdan benzeri görülmemişti ve böyle bir belirsizlik ve gömlek forumlarını asla unutmayacağım. Jirka gözlerini fırçaladı ve nasıl tepki vereceğini bilmiyordu, ”diye hatırladı kahraman.

“Ama çok çabuk kaçtı ve yüz binlerce insan onu ayarladı ve dinledi. Bu, insanların onu sevdiğinin kanıtı ”diye ekledi.

Pardubice'nin şarkıları ve marşı duyuldu

150'den fazla kişi Rokytnice Nad Jizerou'ya son veda etti. Yerel cenaze salonunun kapasitesi çok sınırlıydı, bu yüzden sadece aile ve en yakın arkadaşlar içeri girdi. Diğerleri dışarıda durdu ve sadece salona baktı.

Tören, Vondra'nın düzenli olarak Kiss Radio'daki yayınına başladığı bir zamanda tam olarak 14.00'de başladı. Veda sırasında, örneğin, Tomáš Klus ve Richard Krajč, L´amour Toujours'un şarkıları ve şimdi özgürüz. Buna ek olarak, salon ayrıca Dynamo Pardubice marşını da taşıdı.

Vondra 15 Ocak Çarşamba günü aniden öldü. Artık iyi değildi ve tıbbi yardım aradı.

“Jirka'nın bilmediği doğuştan bir kalp kusurundan öldüğü bulundu. Bu resmi bilgi ”dedi. Birkaç gün önce kahraman.

“Hastanede standart bir muayene yapıldı, EKG'yi ölçtü ve her şey yolundaydı. Salı günü bunun hakkında konuştuk. Ancak Çarşamba günü yayına gelmedi ve bir şeylerin yanlış olduğunu zaten biliyorduk. Jirka, her şeyi önceden bilmenizi sağlayan bir adamdı, ”diye ekledi başka bir Roman ve Radyo.

Vondra, Třinec ile Pazar düello sırasında hafızasını onurlandıran Hokey Pardubice ev oyunlarının moderatörü olarak da biliniyordu.

Maçtan önce, kısa bir tören gerçekleşti, bu sırada bir anma videosu buzun üzerinde bir kısaca koştu ve hayranlar daha sonra bir dakika alkış ve “Jirka Vondra” diye bağırdı. Maç sırasında onu birkaç kez tekrarladı.

Oyuncuların kendileri sembolik olarak yastığın arkasına asılı olan Vondr'ın formasına dokundular. “Son zamanlarda Davos'taki Spengler Kupası'nda olduğumuzda bile herkes için büyük bir şok oldu. Bunun hakkında konuşmak benim için zor. Jirka'yı iyi tanıyordum ve ne diyeceğimi bilmiyorum. Bu çok üzücü bir şey ”dedi.