Polis, Frýdlant'ın arkadaşındaki bir kadının ölümünü suçladı, 16 yıl tehdit edildi

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Polis, sabah on bir yarısından sonra Salı günü Višňová'da bir kadının cesedinin bulunması hakkında duyuru aldı.

Polis sözcüsü Vojtěch Robovský Perşembe günü yaptığı açıklamada, “Bölgesel suçliler tarafından devralınan bu trajik davanın taranması sırasında, ölenlerle ilişkisi olan bir adamı gözaltına aldık.” Dedi.

Çarşamba günü, polis adamın kovuşturmasını başlattı. Ölümle ciddi bir şekilde ciddi bir yaralanma suçu işlemekten şüpheleniyorlar.

Robovský, “Dosyayı savcıya gönderdik ve aynı zamanda onu gözaltına almak için bir teklif başlattık. Fail, suçluluk durumunda sekiz ila on altı aralığında hapis cezası verebilir.”

Kız attı ve sürüklendi

Yerliler zaten Salı günü cinayetten bahsediyorlardı. “İki kr*şamandıra bir kızı öldürdü,” dedi Marcel B Facebook grubunda Frýdlanťáťáci, dedi Ladislav K sözleriyle. “Burada iki tane öldürüldü.”

CNN Prima News'e göre Salı sabahı sadece bir tane, bölgedeki insanlara yardım istedi. “Komşum bana operatörün kurtarma hattında olduğu bir telefon verdi. Çocuk beni çalı yollarına götürdü. Kızın orada yattığı, battaniyenin altında, çıplak elleri vardı, ayakkabı vardı, bacakları tamamen mor ve yüzü tamamen kırıldı. Resüsit.

İnsanları ölü kızın etrafına getiren genç adam, ölümünün sorumlu olduğunu bağırmaya başladı. “Öldüğünü duyduğunda, onu öldürdüğü büyük bir sahne yapmaya başladı,” dedi tanık.

Tanıklara göre, kız çok gençti. “Bence on sekiz yaşında bile değildi,” dedi muhabir onu canlandırmaya çalışan bir adama. Televizyona göre, kız yerel değildi, iki arkadaşını ziyaret etmek için bir hafta sonu için Višňová'ya geldi. Bütün hafta sonu onlarla birlikte alkol ve muhtemelen uyuşturucu tüketimi içererek yakındaki bir apartmanda geçirdiği bildirildi.

Üçlü köy ve daha geniş bir çevre etrafında hareket etti. Muhabir köyde ikamet edene, “Çıplak ayakla, tam anlamıyla onu sürüklediler çünkü ayaklarının üzerinde kalamıyordu.” Dedi.

Adamlardan biri kızı tekrar tekrar diğer insanların önünde dövdü, yerlileri söyleyerek, ama kimse devralmadı. “Herkes onun gıcırdadığını gördü ve kimse bu konuda hiçbir şey yapmadı, anlamıyorum,” dedi yerliler.

Yerel polise göre, polis birkaç kez bir çift adamı ve kızı kontrol etti. Örneğin, polis üçlünün geceyi adamlardan birinin dairesinde geçirdiği dairelerden birindeydi.