Sağlıkla gl dahil Fazla hatırlamıyorum k Kratochvl

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Küçük bir vpn’de büyük bir kargaşada, korkusuzca başıyla bana atladı, bir düşüşte onu yüze teslim etti, ama yine hoş olmayan bir şekilde sana çarptı ve çimlerin üzerine düştü.

Takım arkadaşları kutlamak yerine hemen ellerini eyleme kattılar. O an tehditkar görünüyordu ancak Kratochvl bir süre sonra oyuna katıldı, sakinliğini korudu ve bir süre sonra dinlenmeyi tercih etti.

Pek bir şey hatırlamıyorum, bilmiyordum bile, o bakışı attım, sonra kafamı sana çarptım herhalde. Saçımda bir sorun var ve başım ağrıyor ama bunun dışında zamanıma saygı duyuyorum. Hatta topun düştüğünü öğrendiğimde ve bir süre sonra durumu atlatmayı başardığımızda yirmi yedi yaşındaki kız, kavgadan hemen sonra kafasına bir darbe alarak, sadece karanlığının ilk topunu koy.

Hbschman’ın takımın kaptanı olarak başlangıç kadrosunda yer aldığı Jablonec şehir merkezi herkes için bir an oldu. 12. dakikada yenilen golle Marn, Pardubice’nin forveti Zlatohlvka’yı ofsayta düşürmek için boşuna çabaladı ancak 36. dakikada ortadaki topu Brnikov’a doğru kaldırıp kafayla vurarak durumu düzeltti ve eşitliği sağladı. hedefe doğru yay.

Bir kurtarmada iki kafa, ilk önce bunu söyleyecektim, yıldız kendisini övdü, kendisi de Jablonec’in kendisine ek olarak bir kahramanı da kurtarmak zorunda kalması konusunda oldukça olumsuzdu.

Kratochvl toti, Ortze’ye faul yaptığı ve misafir takım penaltıyı kullandığında belirlenen sürede takımının ilk golünü attı. Sonra Hanu’nun ustası ona dik dik baktı ve ayağıyla Dak’ın steline tekme attı.

Kurtuluşun gelişmesi için Hany’nin kırdığı bir dişti. Kratochvl, ikinci yarıya girip kaybetmenin zor olacağını belirtti.

Jablonec zlonk Alexis Alegue (sağda), Dominika Maree’nin köpeğini Pardubice’den geçmeye çalışıyor.

Beşinci kez oyuna girdikten sonra Jablonet yavaş yavaş yükseldi, ilk yarıda gol ve gol belirlediler, taraf değişikliklerinin ardından çeyreklik teslim olan Pardubice kalecisi Budinsk’in bir başka harika golü karşısında uzun süre direndiler. Kratochvl’ın sınır çizgisine atlamasının ardından sona bir saat kala.

Tohumla ilgili oyunda sesimi yükselttim çünkü yine baskı altındaydık ve vpn’deki diğerleri bundan rahatsız değildi. Çok nazik davrandık ve Kram muhtemelen beni gönderip her şeyi diğer adama verdi, Radoslav Ltal gülümseyerek Kratochvlv’in Jablonec takımına saldırısını anlattı.

Kratochvl, ona bu gözün bizde olduğunu ama gerçekten iyi bir göze sahip olduğumuzu ve ilişkimizin hak edildiğini söylediğimi iddia etti.

İyi bir başlangıcın ardından yavaş yavaş orta sıralara doğru tırmanan Jablonetli futbolcular, birinci ligde dört kez yenilmedi ve iç sahada çeyrek final maçına yükseldi.

Kesinlikle güzel, bir durak değil. O günkü Pardubice maçını kazanmak bizim görevimizdi ve bunu bir an önce sürdürmek istiyoruz, çünkü yine kendi evimizde oynuyoruz, çift başlı yıldız ve Jablonec galibiyetinin en skorer isimlerinden biri.