Sezona ikinci sırada girdi. Şimdi Kral kardeşini destekliyor ve onunla dalga geçiyor

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Bir yardım üyesi değildi. Pakı önümde tekmeledim, Tom Filippi topu aldı ve köpeği boş kaleye tam bir vuruşla gönderdi, yani arka arkayaydı, Krł Tinc 4:1 üzerinden eve doğru giderken gülümsedi. Mm vc yardımı yok brcha Adam (Liberec savunmasına atlayan)Bazen onunla dalga geçiyorum.

Krl geçen sezon ilk iki ekstraliga başlangıcını yaptı, bu yıl onun için bir atılım. 25 maça çıktı, şu anki pas oranı %91,25. Dvid Hrenk'in aslında Tiger'ın bir numaralı golü olması gerekiyordu ama hastalandı. Şimdi Krl, Luk Pak tarafından kapsanıyor.

Tinc karşısında galibiyetlere ne kadar değer veriyorsunuz?
Bizim için değerli bir kafa derisidir. Karanlığın arkasında Tinec'in ne olduğunu hepimiz biliyoruz ve ona her baktığımızda terliyoruz. Kazandığımız için çok mutluyuz. 2:0'a sıçrayabilmemiz önemliydi çünkü o zaman golü bulduk. İyi oynadık ve bence bu kararı veren, mücadeleciliğimizdi, sonuna kadar dayandık.

Son maçlarınızın kaç tanesinde tek bir gl çıkardınız? Doğru hesaba girmediğini düşünmüyor musun?
Bu son sefer. Kabindeki adamlar o sıfırı bile istemediğim konusunda şaka yapıyorlar. Ona vurmadığım için biraz üzgünüm ama esas olarak fırınlar takım için sadece puan.

Liberec'in bir numaralı rolüne kadar yükseldiniz. Hayat kurtarma konusunda kendinizi bilinçli hissediyor musunuz?
Bana yardım edin elbette, çok para yakaladım, bunu kastetmedim bile. O kadar sakinim ki, eğer beş kurtarışta bir kez senin hedefine gitseydim. Bu kadar çok alana sahip olduğum için çok minnettarım ve her şekilde elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. İki ya da iki zayıfım vardı ama sana uzun zamandır saygı duyuyorum. Isınalım, m obdren gl'de kurtarma oyunu oynuyoruz ve bu da dleit.

Liberec kalecisi Daniel Krl diski kontrol ediyor.

Takım arkadaşlarınızın güvendiği kişi olmak nasıl bir şey?
Eğlenceli değil, kafaya baskı yapıyor. Uzun zamandır yeterince içiyorum. Bununla nasıl çalışacağımı öğrenmem gerekiyor ve her şey daha iyi olacak.

Sezon öncesinde muhtemelen takımın kalecisi olacağınızı düşünmüyordunuz değil mi?
Böyle. Kimse pek bir şey söylemedi. Ama kendim üzerinde çalışıyordum ve bana içki içirmeye çalışmayacağını düşündüm. Onu belinden tutup kalede kalmaya çalıştım. Ben alıyorum ve bundan sorumluyum.

Liberec sezon boyunca çok sayıda gol attı ancak bu durum son zamanlarda değişti. Onur savunmaya giden yol mudur?
Urite. Maçta çok fazla sorun vardı, çok gol atıldı ve savunmada birlik olmamız gerektiğini, play-off'ların geldiğini düşündük. Savunmada çok daha iyi oynuyoruz ve maçı daha büyük bir farkla kazanıyoruz. Bu tür kurtarmalara ihtiyaç var.

Cuma günü evinde vs ek lder ekstraliga Sparta…
Çorbaya çok fazla ağırlık katacaktır. Şimdi buna hazırlanalım ve Tinca'ya karşı oynadığımız gibi oynadığımızda başarılı olacağımızı biliyorum.