Turnov sarı arıyor -Blue kedi, tiyatro festivali uzaya bakıyor

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Gezegen o sırada yer yediğinde, ekolojik tmata zihnini alır. VTM MTK'da bu perspektife sahibiz. En uzanmış olanı giymek için metafizik otzky'den en iyi şekilde yararlanmak istiyorum. Bu yüzden olumsuz Slovak topluluğu ve PR Cha ve onun üretim Dmon'dayız.

Uzun bir süre, festivalin karanlığını nasıl görselleştireceğimizi merak ettik ve son olarak Voyager 1 ve 2'de şemsiye olan pikaptayız. Voyager 1 dursaydı ve dlnice'deki araba hızına gidersek, 27 bin yıl içinde NMA'ya giderdik.

Klasik dramalar, yazarlar, Jamu öğrencisi, uluslararası tiyatro yapımı ve hatta iki yazar filmi festivali.

Festival programının uzun zamandır olmadığını düşünüyorum. Sadece boyut olarak değil, aynı zamanda kalite olarak da büyüyoruz. Festival başkanı, Saint'in vesmrn tiyatrosu olacağını da sözlerine ekledi.

Bu DOMC dosyaları

İngiltere ve Turnov Toplulukları. Tragicomedi Rip Hamlet ile Fox Mentos, Salzburg'a Prestin Pehldku'da da seçilen Saç Turnov Tiyatrosu stüdyosuna göre ve Gezi Derneği SVTC'nin kuyusu.

Festival, St O Nad Orlice, RMKV PSEK ve Piknik Volyn'de genç bir SCNA için ilerici bir pehldka. Winders, 20 aşamada Eska'daki en büyük tiyatro festivalinden biri olabilir.

Etkinlik, karanlık dli hvzd'deki un, un sloganı altında beslenen 20. Nora, Nora'da başlayacak mı? Ptek'te siliyor.