Barajdaki lazer şovu Jablonec sakinlerini böldü

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Radovan J. Facebook grubu Jablonečáci'ye yazdı ve yüzlerce anlaşma aldı. Lucie M, birisinin bununla iş aldığını anlıyorum, birisinin zaman ve enerji aldığını anlıyorum, ancak maalesef bu eylem başarısız oldu. “

Diğer insanlar lazer, prefabrik evlerden birinde baraj ve video eşleme üzerine “ücretsiz pahalı” veya “acıma mektupları” olarak yorumlandı. Birçok yorumcu, şehrin her yıl barajdan başlattığı muhteşem havai fişeklere atıfta bulundu. Ancak gelenekleri Covid tarafından kesildi ve sonra geri dönmediler.

“Tabii ki eski havai fişekleri hatırlayan birçok insan var. Büyüdüm.

Havai fişeklerin geri dönüşü hakkındaki tartışma, Jablonec'te 2022 gibi erken bir tarihte yapıldı. Gerš'in selefi Petr Vobořil Ukrayna ve ekolojide tartıştı. “Birçoğumuzun Ukrayna'daki olaylardan rahatsız olduğu bir zamanda, bu tür bir eylemi organize etmeyi uygun bulmuyoruz, bu da çok pahalı. Komplikasyon da mekandır.

Organizatörlere göre, etkinlik başarılı oldu

Mevcut yönetmen bu yılki etkinliğin başarılı olduğuna inanıyor. “Yerinde olan insanların tepkileri çok olumluydu. Alkış gösteriye karşılık geldi.

Yönetmene göre, eleştirmenler ilk olarak sosyal ağlarda ortaya çıktı, ancak daha sonra övgü ekledi. Diyerek şöyle devam etti: “Tüm gruplar arasında bir dizi yorumu tartıştığımızda, olumsuz yorum yapan çok sayıda klavye savaşçısı vardı. Ama şimdi tartışmaya katılan ve olumlu bir yorum dalgası ortaya çıktığını görebilirsiniz.”

Sözleri, örneğin Jitka'nın yorum A.: “Oyunu utangaç ve korkutan hiçbir gürültü olmadığı için mutluyum. Belki havai fişekler daha güzel, ama yaralar buna değmez.”

Etkinlik ayrıca şehir eski belediye başkanı ve şu anki Milletvekili Petr Beitl tarafından takdir edildi. “Harika. Güzel atmosfer, birçok insan, sipariş için hava durumu. Arkadaşlar. İyi oldu!”

Yönetmene göre, Jablonec'teki bu yılki cadıların Fener Alayı gibi toplam maliyetleri 600.000 CZK'ya sığacak.

“Her yorum için mutluyuz ve elbette hepimiz dikkate alıyoruz. Bir sonraki cadılar için hazırlıklar durumunda bile değerlendirme toplantısında onlarla ilgileneceğiz. Örneğin, bazı yerler şovun diğerlerinden daha iyi bir görüşe sahip. Gelecek yıl cadılar düzenlersek, haritalar üzerinde her şeyi çizeceğiz.”