Çekmece bir portre tarafından ödemek istedi, polis bununla uğraştı

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
“Geçen Perşembe günü, on iki tane olan Novoborská'ya 63 yaşında bir konuk geldi, Turk'un kahvesi ve erik köfte öğle yemeğiydi.

Baláková, “Bir portre boyamak için konuklardan veya personelden birine güvendiğini söyledi, bu yüzden hesabını kazandığını söyledi.”

Çağırılan memurlar karikatüristleri polise teslim etti. Sicilini kontrol ettikten sonra, özellikle mülk suçları için Prag'da belirgin bir yasak da dahil olmak üzere koşulsuz hapis cezası aldığını öğrendi.

Polis sözcüsü, “Suç geçmişi göz önüne alındığında, Nový Bor'daki bir restorandaki davranışlarını üç yıl hapis cezasına çarptırdığı bir hırsızlık suçu olarak nitelendirdik.”

Kadınlar portrelerde başını salladı

Bir gün sonra Nový Bor'da başka bir restoranı ziyaret etti. Ve bu sefer hesapları dengelemenin olağandışı yolu kanıtlanmıştır. Cuma akşamı, Zuzana K. ve arkadaşları, ressam masasına geldiğinde TG Masaryk Class'taki bir restoranda kaldılar.

“Çok kokuyordu, ama iyiydi ve bana bir portre çizebileceğini, akademik bir ressam olduğunu sordu.” İlk başta onunla müzakere etmeye başladı. “Pilsen istedim, ona Rychtář 11 teklif ettim. Kabul etti,” diyor abartı ile. Adam oturdu ve yaklaşık çeyrek saat boyunca çizdi. “Ne yazık ki, arkadaşımız ona koku konusunda çok endişe duyduğunu ve yerinde oturduğunu söyledi,” diyor Zuzana K.

Kısa bir süre sonra, portre imzaladı ve garson bira birasını portreye ve arkadaşlarına yatırdı. Zuzana K. “Sonra daha fazla etkileşim yoktu. Birayı kınamadı bile,” diyor Zuzana K.

Michaela U., Cuma günü benzer bir deneyime sahip, adam da bira karşılığında bir portre sundu. Ancak altın likör yerine, onu tanıyan Prosecco'yu döktü. “Bana biranın olduğu yerde bağırdı, bu yüzden ona Prosecco'nun daha iyi olduğunu söyledim. Beni azarlamaya başladı” diyor. İlk başta sözde sanatçı hakkında iyi hissetti, onun üzerinde iletişim kurdu, ama sonra ondan korkuyordu. “Onunla terasta oturduk ve sonra içeri girdik,” diye hatırlıyor.