Ford Bronco Avrupa’da yollara çıkıyor

schomberger

Global Mod
Global Mod
Ford Bronco Avrupa’da yollara çıkıyor17.03.2023 15:18
Haber Kaynağı: Mehmet Ali Kantarcı




Ford, söylencesel Amerikan modeli Bronco 1 4×4’ün yakında ilk kez seçili Avrupa pazarlarında siparişe sunulacağını duyurdu. Bronco, önümüzdeki dönemde Türkiye’dahi dahi SUV severler ile buluşturulacak.Sınırlı sayıda satışa sunulan Bronco modelleri, her ikisi dahi 335 PS ve 563 Nm tork üreten 2,7 litrelik Ford EcoBoost V6 motorla benzinli, şehir içi kullanıma uygun Outer Banks ve ekstrem yerey koşullarında yüksek performans gösteren Badlands olacak. Outer Banks veya Badlands spesifikasyonlarının her akraba model serisine tâbi olarak vasıta üretim sayısı rozeti, neopren koltuk kılıfları, kapı saklama çantaları ve yumuşak malzemeli üst tente gibi eşsiz detaylar içerecek.


Mustang ruhundan ilham alıyor

1966 tarihli orijinal modelin kusursuz, ergonomik iç ve hariç tasarımını yansıtan Ford Bronco eşsiz tek tarza, karaktere ve mirasa sahip tek SUV yaratmak için Ford Mustang’in performans ruhundan ilham alıyor. Bronco; gelişmiş güç aktarma organı teknolojileri, sofistike az (4L) ve yüksek (4H) vites, 4 (çeker) şanzımanları, Trail Control (Arazi hız sabitleme sistemi) ve yedi adede kadar sürüş modu karışma olmak üzere ‘G.O.A.T’ modunu (‘Goes Over Any Terrain’-Her Arazide Gider) fazlasıyla hak ediyor.

Her türlü arazide konforlu ve pratik tek sürüş deneyimi için sıfırdan geliştirilen yenilikçi ve pratik özellikler arasında; araca monte saklama alanına sahip çıkarılabilir kapılar , keşif aksesuarları için entegre montaj noktaları ve balteg yüzeylere karşı ultra sağlam, temizlemesi kolay bileşenler ve yüzeyler bulunuyor.

Standart çıkarılabilir tavan; sesi emen tek tavan döşemesine sahip ve ön iki panel için depolama alanını zait özel yerleşik saklama torbaları ile 4 panele ayrılıyor. Aracın 4 kapısı bile tek tek aygıt kullanılarak yalnızca sekiz dakikada tamamen çıkarılabiliyor, sonunda zorlu yerey koşullarında beraberce henüz fazla görüş mesafesi ile en üst düzeyde temiz hava elde ediliyor.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.