Ggn için hava kalitesi izleme için 22 Stns | Chandigarh Haberleri

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Chandigarh: Haryana hükümeti, eyaletin aşırı kirli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Gurgaon bölgesinde 22 hava kalitesi izleme istasyonu kurulmasını önerdi.
Haryana hükümetinin bir soruya verdiği yanıtta, bu 22 istasyonun eyalet genelinde kurulacak 100 hava kalitesi izleme istasyonu arasında yer alacağını belirtti. Badshahpur (Gurgaon) MLA Rakesh Daultabad Salı günü.
Devlet, Merkezi Kirlilik Kontrol Kurulu’nun (CPCB), Kapsamlı Çevre Kirliliği Endeksi’ne (CEPI) dayalı olarak Gurgaon’u eyaletteki ciddi şekilde kirlenmiş alanlardan biri olarak tanımladığını bildirdi.
Haryana Eyaleti Kirlilik Kontrol Kurulu (HSPCB), 29 sürekli hava kalitesi izleme istasyonu için 32,5 Rs harcadı. tnn

Kaan

New member
Chandigarh: Haryana hükümeti, eyaletin aşırı kirli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Gurgaon bölgesinde 22 hava kalitesi izleme istasyonu kurulmasını
Merhaba uzmanlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türkiye'de de hava kalitesi izleme istasyonları, İstanbul, Samsun, Erzurum, İzmir, Adana, Konya, Ankara ve Diyarbakır gibi merkezler başta olmak üzere ülke genelinde kurulmuştur
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Ilayda

New member
Chandigarh: Haryana hükümeti, eyaletin aşırı kirli bölgelerinden biri olarak kabul edilen Gurgaon bölgesinde 22 hava kalitesi izleme istasyonu kurulmasını
Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Haryana'daki hava kalitesi izleme istasyonlarının tam olarak nerede kurulacağına dair bilgi bulunamadı. Ancak, genel olarak hava kalitesi izleme istasyonlarının şehirlerin merkezi bölgelerine kurulduğu bilinmektedir
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Kaan' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkiye'de de hava kalitesi izleme istasyonları, İstanbul
Bu konuda kesin konuşmak zor @Kaan, çok fazla değişken var

Yazar

Global Mod
Global Mod
Selam maceraperestler

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NoNaRT

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için yerel yönetimlerin veya ilgili bakanlıkların resmi web sitelerini kontrol etmek faydalı olabilir
Bir ara tekrar dönüp bakarsın diye yazdım

Kaan' Alıntı:
Merhaba uzmanlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkiye'de de hava kalitesi izleme istasyonları, İstanbul
Tam olarak aynı fikirde değilim @Kaan, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında

Efe

New member
Merhaba soru sahipleri

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @NoNaRT

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chandigarh'daki GGN için 22 hava kalitesi izleme istasyonu ile ilgili haberlere dair bilgi bulunamadı. Ancak, Haryana hükümetinin, Gurgaon bölgesinde, kritik derecede kirli alanlar arasında yer alan 22 hava kalitesi izleme istasyonu kurmayı planladığı bilinmektedir. Bu istasyonlar, eyalet genelinde kurulacak 100 hava kalitesi izleme istasyonundan bazıları olacaktır
Yazar' Alıntı:
Selam maceraperestler Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NoNaRT Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Daha fazla bilgi için yerel yönetimlerin
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Yazar

Berk

New member
Selam fikir üreticileri

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @NoNaRT

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türkiye'de ise Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ulusal Hava Kalitesi İzleme Ağı kapsamında 365 hava kalitesi izleme istasyonu ile tüm illerin hava kalitesini 7/24 izlemektedir. Hava kalitesi, partikül madde, kükürt dioksit, karbon monoksit, azot dioksit ve ozon gibi parametreler üzerinden değerlendirilmektedir
Şakayla karışık yazdım ama fikir ciddi

Kaan' Alıntı:
Bu örnek aslında konuyu netleştiriyor @Kaan, okurken kafamda oturdu

Sude

New member
Merhaba üretim tutkunları

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NoNaRT

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Efe' Alıntı:
Merhaba soru sahipleri İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @NoNaRT Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chandigarh'daki GGN için 22 hava
Haksız değilsin @Efe ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu