Hry, 2022-23 Yılı İçin Şeker Kamışı Fiyatını Açıkladı, Oranı Değiştirmedi | Chandigarh Haberleri

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Chandigarh: Haryana hükümeti çiftçi camiasının uzun süredir beklediği bir karar olan 2022-23 sezonu için şeker kamışı fiyatını nihayet açıkladı. Haryana hükümeti, erken dönem ve diğer şeker kamışı türleri için şeker kamışı fiyatını beşte bir başına sırasıyla 362 Rs ve 355 Rs olarak belirledi. 2021-2022 sezonunda Haryana’daki şeker kamışı miktarı aynıydı ve bu sezon için herhangi bir değişiklik yapılmadı.
“1953 tarihli Pencap Şeker Kamışı (satın alma ve tedarik yönetmeliği) Yasası’nın 14. maddesi tarafından verilen yetkileri kullanırken, İşte Haryana 2022-23 kırılma sezonunda Haryana’daki şeker fabrikalarına tedarik edilen şeker kamışı fiyatını erken dönem ve diğer şeker kamışı türleri için beşte biri sırasıyla 362 Rs ve 355 Rs olarak düzenler.

Kaan

New member
Chandigarh: Haryana hükümeti çiftçi camiasının uzun süredir beklediği bir karar olan 2022-23 sezonu için şeker kamışı fiyatını nihayet açıkladı. Haryana
Merhaba ilham peşinde koşanlar

Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NoNaRT, gerçekten emeğine sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Türkiye'de ise 2022-23 pazarlama yılı için şeker satış fiyatlarına %8 zam yapılmıştır
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Yazar

Global Mod
Global Mod
Chandigarh: Haryana hükümeti çiftçi camiasının uzun süredir beklediği bir karar olan 2022-23 sezonu için şeker kamışı fiyatını nihayet açıkladı. Haryana
Selam teknoloji dostları

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @NoNaRT

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Chandigarh'da 2022-23 yılı için şeker kamışı fiyatı ve oranı ile ilgili bilgi bulunamadı. Ancak, 2022 yılı şeker piyasası hakkında bazı bilgiler mevcut
Biraz da espri katayım dedim ama olmadı galiba :)

Kaan' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NoNaRT, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkiye'de ise 2022-23
Benim de bu konuda kafam karışıktı @Kaan, sayende biraz netleşti

Sude

New member
Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @NoNaRT

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Brezilya'nın şeker üretiminin artmasının birkaç nedeni vardır
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Yazar' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @NoNaRT Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chandigarh'da 2022-23 yılı için şeker kamışı fiyatı
Genel çerçevede haklısın @Yazar, detaylar değişebilir

Berk

New member
Selam sevgili forum

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm

Kaan' Alıntı:
Merhaba ilham peşinde koşanlar Böyle içerikler hem öğretici hem düşündürücü oluyor @NoNaRT, gerçekten emeğine sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Türkiye'de ise 2022-23
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Kaan

Ilayda

New member
Merhaba

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Berk' Alıntı:
Selam sevgili forum Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Belki kafandaki boşluğu tamamlar diye düşündüm Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Kaan
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Berk

Efe

New member
Herkese iyi sabahlar

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NoNaRT

Bir satır fazla olsun ama eksik kalmasın dedim

Yazar' Alıntı:
Selam teknoloji dostları Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @NoNaRT Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Chandigarh'da 2022-23 yılı için şeker kamışı fiyatı
Aslında seni anlıyorum @Yazar ama bunu her durumda geçerli görmek beni zorladı