Kadınların seçimi belli oldu – Otomobil Haberleri

schomberger

Global Mod
Global Mod
Kadınların seçimi belli oldu – Otomobil Haberleri



06.03.2023 15:06
Haber Kaynağı: Mehmet Ali Kantarcı


Yeni Kia Niro, ‘Kadınlar Dünyasında Yılın Otomobili’ (WWCOTY) ödüllerinde “en iyi şehir otomobili” kategorisinin kazananı oldu. Beş kıtadan ve 45 ülkeden 63 kadın otomobil gazetecisinden oluşan jüri, 2022 yılında pazara sunulan en iyi şehir otomobillerini inceledi ve yeni Niro, sayı alanda övgü toplayarak ödülün sahibi oldu.Bu sene 13. kez plânlı yarışmada Yeni Kia Niro; iç hacmi, güvenlik özellikleri ve sürüş kolaylığı ile uyanıklık çekti. Ayrıca muhit dostu motor seçenekleri (HEV, PHEV ve BEV) ve az yakıt tüketimi gibi nitelikleriyle dahi jürinin beğenisini kazandı.

Hibrit ve elektrikli


Kia’nın muhit dostu SUV’u Yeni Niro hem hibrit hem dahi elektrikli versiyonu ile satışa sunuluyor. Yeni Niro sürücü ve yolcular için güvenliği, kullanılabilirliği ve rahatlığı arttırılarak ileri teknoloji özellikleri barındırıyor. DC şarj imkânı bile sunan Niro, 50 kW DC şarj istasyonlarında 65 dakikada, 100 kW DC istasyonlarda ise 45 dakikada yüzde 10’dan yüzde 80’açınık şarj olabiliyor. Türkiye’dahi ilk etapta Prestige versiyon olarak satışa sunulan Kia Niro Hibrit ve Kia Niro EV gelişmiş sürüş dayanak sistemleri, yolcu güvenliğini ve sürüş rahatlığını zait ileri teknolojiye sahip özellikleriyle göz dolduruyor. Kia Niro’daki tüm teknik ve tesisat özellikler hem hibrit hem dahi elektrik motorlu seçeneklerde yer alıyor.




Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.