Levko artık Liberec'teki Šald's Tiyatrosu'nda başarılı olamayacak, Ulusal'ya katılacak

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Diğerine karar verdikten sonra, parlamento seçimlerinin coşkusuna koşmayacağım. Siyasi SCN üzerine uzun bir süre ve gözlemden sonra yetişkin olduğumu belirledim, blogumda bir aslan açıkladı.

Son birkaç yıldır siyasi çevrede önemli bir değişim oldum. Tartışma açısından olması ve NAI ülkesi için en iyisini araması gereken parlamento eseri ve genellikle örgütlenmemiş ve usulel engellerde UTP. Şikayetlerin somut dürtüleri üzerindeki yapıcı diyalog, daha sık kişisel akışlarla ve popülist nehirle karşılaştı, üyeyi netleştirdi, tekrar yerine getirmedi.

Sözlerine göre, ama siyasi babaya girmemek. Nadle, Liberec Bölgesi (SLK) ve kulüp Stan için Lenka endişesi olacak. Bu, seçim kampanyasının aktif astnitini yerine getirir.

Ben tüm kalpten SLK'ya kadar ve çadır hevesli seçimlerin seçimi. Çünkü kişisel kişisel bir politikacı olmaya karar verdim. Evde CT'ye cesaret ettiğim kültür dünyasının profesyonel sondajı, Liberec Tiyatro Editörü ve yeni sezondan beri Ulusal Tiyatro ve STTN Operası Operası olarak.

Liberec'teki Tsoaborov Aldovo Tiyatrosu, 2014'ten beri yaklaşık sekiz yıldır Levko'ya liderlik etti. O Laundly, Haziran 2022'de Doln Komoe'deki Jan Farskho'nun (SLK) yerini alan pot. ABD Üniversitesi'nde eğitimden vazgeçti, Premir Petr Fiala'dan eleştiriden sonra kendi hamlesini çağırdı.

Reisrka ve Dramaturgynnyn Linda Hejlov Keptov, Liberec Tiyatrosu pozisyonunun yerini aldı. Letonho sonbaharından bu yana Liberec Tiyatrosu'na kim liderlik edecek, bu açık.

Liberec nmstek Primtora ve Colt Ivan Langr (SLK) nvrh, böylece bir süre boyunca düzenleme pozisyonunda hejlov keptov adı, intikam konseyi onaylamaz. Bu konuda üzgün olduğumu, ama Pine Njak Jin Een'e birkaç MSC. Monchs var ve bunlardan hangisinin Langr'ın durumu hakkında yorum yaptığına karar vereceğim.

Monost'tan biri seçmeler. Belediye binasının ilk şekli, bir Levko ararken bu uçuşlar tarafından seçildi. O zaman sekiz aday.