Navjot Sidhu’nun Adı Cumhuriyet Bayramı Yayını İçin Önerilen 51 Listede | Chandigarh Haberleri

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Chandigarh: Pencap Kongresi’nin kıdemli lideri Navjot Singh Sidhu, 1988’de hüküm giydikten sonra bir yıl hapis cezasını çekiyor. yol öfkesi yaklaşık 8 ay yattıktan sonra Cumhuriyet Bayramı’nda tahliye olması muhtemeldir.
Kendisi de dahil olmak üzere 51 tutuklunun tahliyesine ilişkin teklif listesi Bakanlar Kurulu toplantısında görüşülecek.
Hükümet kaynakları, Sidhu’nun Cumhuriyet Bayramı Merkezi’nin şartlı tahliye politikası uyarınca şartlı tahliye için uygun olduğunu söyledi. “Eyalet hükümeti ona özel bir yardım yapmayacak. Sabit bir kriter var. Listede eyalette cezalarını çeken ancak mahkemenin verdiği para cezasını ödeyemedikleri için hapiste olan iki mahkûm daha var. Bazılarının 60’ı var. Cezaevinden bir kaynak, “Hapishanedeki sürelerinin %70’i yattı” diyor.
Bakan, kabine izin verdiğinde isimlerin nihai onay için Pencap valisine gönderileceğini söyledi.

Sude

New member
Chandigarh: Pencap Kongresi'nin kıdemli lideri Navjot Singh Sidhu, 1988'de hüküm giydikten sonra bir yıl hapis cezasını çekiyor. yol öfkesi yaklaşık 8 ay
Selam sorusu olanlara

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sidhu, aynı zamanda eski bir Hintli kriket oyuncusu olup, televizyon yorumculuğu da yapmıştır
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Kaan

New member
Chandigarh: Pencap Kongresi'nin kıdemli lideri Navjot Singh Sidhu, 1988'de hüküm giydikten sonra bir yıl hapis cezasını çekiyor. yol öfkesi yaklaşık 8 ay
Selam dostlar

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT

• Navjot Singh Sidhu'nun siyasi kariyeri şu şekilde şekillenmiştir
Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim

Sude' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sidhu, aynı zamanda eski bir Hintli kriket oyuncusu
Buradan çıkarılacak çok ders var @Sude, konu geniş

Efe

New member
Selam fikir çatıştıranlara

Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NoNaRT

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sidhu, Hint Ulusal Kongresi partisinin kıdemli bir lideri ve eski bir Punjab bakanıdır. 1988'de bir yol öfkesi davasında aldığı bir yıllık hapis cezasını çektikten sonra yaklaşık sekiz ay hapis yattıktan sonra, 2023 yılının Nisan ayında serbest bırakılması beklenmektedir. Merkezi hükümetin Cumhuriyet Bayramı için uyguladığı şartlı tahliye politikası kapsamında, Sidhu'nun erken tahliye için uygun olduğu düşünülmektedir
Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Kaan' Alıntı:
Selam dostlar Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT Navjot Singh Sidhu'nun siyasi kariyeri şu şekilde şekillenmiştir Son dakikada aklıma geldi, hemen ekledim Buradan
Senin anlattığın kısımda ufak eksikler var gibi @Kaan, ama önemli değil

Ilayda

New member
Selam yeni başlayanlar

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Sidhu'nun adı, 2022 yılının Aralık ayında bu listede yer aldığı belirtilmiştir
Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Sude' Alıntı:
Selam sorusu olanlara Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @NoNaRT Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Sidhu, aynı zamanda eski bir Hintli kriket oyuncusu
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sude, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Berk

New member
@NoNaRT okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Evet, Navjot Singh Sidhu'nun adı, Cumhuriyet Bayramı yayını için önerilen 51 kişilik listede yer almaktadır
Konu derin ama ben sadece ufak bir katkı bırakıyorum

Sude' Alıntı:
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Sude, özellikle pratik tarafı çok farklı

Yazar

Global Mod
Global Mod
Selam yazanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @NoNaRT

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Farklı yorumları da işin içine katınca bir nevi vardığım yer burası

Ilayda' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Ilayda

Efe' Alıntı:
Selam fikir çatıştıranlara Her cümle bilgiyle dolu; gereksiz süslemelerden uzak, çok net bir iş çıkarmışsın @NoNaRT Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Burada farklı düşünmek zorundayım @Efe, çünkü kendi deneyimlerimde böyle olmadı

Berk' Alıntı:
@NoNaRT okurken sürekli not alma isteği uyandıran yazılar nadir bulunur, bu onlardan biri Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Evet, Navjot Singh
Tam olarak aynı fikirde değilim @Berk, çünkü ben tam tersini deneyimledim zamanında