OS 7 artık şarj edilebilecek

schomberger

Global Mod
Global Mod
OS 7 artık şarj edilebilecek



05.03.2023 16:32
Haber Kaynağı: Mehmet Ali Kantarcı


Yeni versiyon ile beraberce, premium SUV segmentinde en geniş motor yelpazesini sunmasıyla uyanıklık cazip DS 7, konfor ve güvenlik teknolojilerindeki çıtayı yükseltmeyi sürdürüyor. Karakteristik ön ve arka tasarım detaylarının yeniden şekillendirilerek, henüz ince olan yeni DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar ve DS LIGHT VEIL gündüz farları bile karışma, kusursuz tek birleşimle lüks moda ruhunu yansıtan yeni DS 7 OPÉRA E-TENSE 225, kişiye özel opsiyonlarla bile sipariş edilebiliyor.

Formula E’deki E-TENSE teknolojisi

Formula E’deki iki tane ikili şampiyonluğuyla DS Automobiles, E-TENSE teknolojisini seri üretim otomobillerine aktarmaya sürme ediyor. Ülkemizde satışa sunulan yeni DS 7 OPÉRA E-TENSE 225, turbo beslemeli, yüksek basınçlı vasıtasız enjeksiyon kullanan 180 at gücünde benzinli motor ile ön akstaki 110 at gücünde elektrik motoruyla 225 at sistem gücü sunarken, tamamen elektrikli sürüş modunda 80 km (WLTP EAER şehir içi) ve 65 km (WLTP AER karma koşullarda) menzil sunabiliyor. Hibrit kullanımda ise 1,2 lt/100 km’lik yakıt tüketimi değeri öne çıkıyor. Hibrit sistemin 7,4 kW’lık tek şarj cihazında şarj süresi yaklaşık 2 saat iken söz konusu sistem, yeni tek 14,2 kWh bataryaya tâbi çalışıyor.


Lüks moda ruhu

Yeni DS 7’nin karakteri, ön ve arka tasarımdaki önemli değişikliklerle yeniden şekilleniyor. Daha keskin çizgileriyle henüz fazla canlılık sunan Yeni DS 7, DS DESIGN STUDIO PARIS ekibi ile Mulhouse (Fransa) fabrikasındaki üretim ekibi arasındaki yakın bağlantılar sayesinde kalite ve sağlamlık açısından üst seviye tek seri üretim halini öncü. Satışa sunulduğu ilk dönemden günümüze otomotiv sektöründe avant-garde tek kreasyon olan “Işık İmzası” geliştirilerek sayı henüz etkileyici tek görünüme kavuştu. Daha ince olan yeni DS PIXEL LED VISION 3.0 farlar ve DS LIGHT VEIL gündüz farları kusursuz tek birleşimle lüks moda ruhunu yansıtıyor.






Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.