Togg nasıl satın alınır, ön sipariş nereden verilir? Togg ön sipariş ve şarj etme detayları!

schomberger

Global Mod
Global Mod
Togg nasıl satın alınır, ön sipariş nereden verilir? Togg ön sipariş ve şarj etme detayları!



18.03.2023 15:00 Son Güncelleme: 18.03.2023 15:03


Togg için ön sipariş vermek isteyenler “Togg ön sipariş talebi” araştırması yapıyor. Türkiye’nin yerli otomobil hayali olan Togg C-SUV modeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından 29 Ekim’takt banttan indirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Togg’un 2023 yılın ilk çeyreğinde yollarda olacağını söylemişti. Türkiye’nin yaradılıştan elektrikli ilk alık cihazı Togg T10X kullanıcıyla içildikten buluşmaya hazır. Planları doğrultusunda emin adımlarla ilerleyen Togg, Mart sonundan itibaren kullanıcılarla buluşacak ilk alık cihazının fiyatını, model ismini, teknik ve tesisat özelliklerini açıkladı. Togg’un resmi Twitter hesabından T10X ön sipariş sürecine ilişkin videolu tek makale paylaşıldı.

Togg, ‘yaradılıştan elektrikli’, ‘yaradılıştan sürdürülebilir’, ‘yaradılıştan sayısal’ ve ‘yaradılıştan yeşil’ kavramlarının altını çizdiği ilk alık cihazı C-SUV’u, ‘T10X’ adıyla kullanıcılarla buluşturacak. Model adındaki T’nin Türkiye’yi ve Togg’u, 10’un cihazın üzerine inşa edildiği C segmenti platformunu, X’in ise SUV gövde tipini ifade ettiği T10X, iki farklı tesisat ve iki batarya seçeneğiyle kullanıcılara sunulacak.


160 kW / 218 Beygir güç ve 350 Nm tork üreten T10X RWD (müteakıben itiş), iki farklı batarya seçeneğiyle 314 ve 523 kilometrelik menzillere sahip olacak. T10X’in 52,4 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneği 16,7 kWh/100 km (WLTP) enerji tüketimi değeri sunarken, 88,5 kWh kapasiteye sahip batarya seçeneğinin tüketim değeri ise 16,9 kWh/100 km (WLTP). T10X’in 0-100 km/s hızlanması 4,8 saniye olan, 700 Nm tork üreten çift motorlu 435 at gücündeki AWD (all-wheel drive) versiyonu ise 29 Ekim 2023 tarihinden itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 100. Yıl Özel Serisiyle beraberce yollara eski.

TOGG NASIL SATIN ALINIR, SİPARİŞ NASIL VERİLECEK?

Togg, ‘açınık-Nasıl T10X için ön sipariş verilir?’ başlığıyla tek video yayımladı. Videoda Trumore uygulaması üzerinde nasıl ön sipariş verilebileceğine ilişkin bilgiler yer öncü. Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

2023 yılı içerisinde T10X sahibi olabilmek için öncelikle Trumore uygulaması ya bile web adresinden kaydınızı oluşturun ve giriş yapın. Trumore uygulamamız ve web sitemiz üzerinden T10X tesisat özelliklerini, teknik verilerini ve fiyatlarını, konfigatörü kullanarak inceleyebilirsiniz. Ardından T10X’in versiyonunu seçip, hemen kişiselleştirmeye başlayabilirsiniz.

Tercih ettiğiniz versiyon için tanımlanmış lansmana özel avantajlı paket tercihinizi yaptıktan sonra Türkiye’nin renklerinden dilediğinizi seçip, seçtiğiniz renkle beraberce T10X’i 360 basamak inceleyebilirsiniz. Konfigürasyonu tamamlamadan önce siparişinize opsiyonel donanımlardan tercih ettiklerinizi ekleyebilirsiniz.

Ön sipariş sözleşmesini onayladıktan sonra ödeme aşamasına geçebilirsiniz. Trumore hesabınız üzerinden Trumore cüzdanınızı oluşturup 60 1000 TL’lik ön sipariş tutarını açınık-cüzdanınıza aktararak ön siparişinizi tamamlayın ve açınık-sipariş döneminin sona ermesini bekleyin.

açınık-Nasıl T10X için ön sipariş verilir? pic.twitter.com/TDiVb7PDEQ

— Togg (@Togg2022) March 15, 2023
TOGG T10X ÇEKİLİŞ YÖNTEMİYLE KULLANICIYLA BULUŞACAK

16-27 Mart tarihleri arasında Trumore sayısal platformu ve www.togg.com.tr Togg web sitesi üzerinden ön siparişleri alınacak olan Togg T10X, 953 1000 TL’takt başlayan fiyat etiketine sahip olacak.

Türkiye’nin yaradılıştan elektrikli ilk alık cihazı Togg T10X, keşide yöntemiyle belirlenecek kullanıcılarıyla 2023 yılı süresince buluşacak. App Store, Google Play ve App Gallery üzerinden kullanıma sunulan Trumore uygulamasını indiren veya Togg websitesi üzerinden Tru.ID oluşturan her tek tekil kullanıcı, nakit ya bile kredi kartı vasıtasıyla cüzdanlarına aktardıkları 60 1000 TL ön ödemeyi yaparak, keşide sürecine katılmaya hak kazanacak. Çekilişe katılan kullanıcılar, ön ödeme öncesi alık cihazlarını modelinden rengine konfigüre edebilecek.



Yerli otomobil Togg fiyat listesi 2023! Togg fiyatı ne kadar oldu?

TOGG ÖN SİPARİŞ ÇEKİLİŞİ 2023 NE ZAMAN?

28 Mart’ta noter huzurunda yapılacak
sayısal keşide sistemiyle dahi ön sipariş sahipleri belirlenecek. Ön sipariş festival sonunda noter huzurunda yapılacak çekilişle, sipariş hakkı kazananlar teslimat önceliğiyle beraberce belirlenecek. Teslimat tarihi belirlenirken seçilen versiyonun yaklaşık teslimat festival ile kullanıcının keşide sıralamasındaki yeri dikkate alınacak.

Ör: Kasım 2023’ten itibaren teslim edilmeye başlanacak olan 953 1000 TL’lik V1 standart menzil için ön sipariş geçen tek kullanıcı çekilişte zaman sırada yer alması halinde, (1/12.000), V1 standart menzil seçeneğinin ilk teslimatı yerde kullanıcımıza yapılacak.



TOGG’UN DİKKAT ÇEKEN GENEL ÖZELLİKLERİ

-Otomobil menekşe ve çivit mavisinin karışımına arakçı metalik gri renkte tasarlandı.

-Aydınlatmalı Togg logosu, Doğu ve Batı kültürlerinin birlikteliğini simgeliyor.

-Ön sırça, elektrikli mimariyle uyumlu şekilde yeniden tasarlanırken; jantlar sayı kollu lale özelliğini taşıyor.

-İç mekanlarda entegre emniyet kemerlerine sahip 4 tane tekli koltuk yer alıyor.

-Orta sütunu ortadan kaldıran tasarımla, kapılar tek kitap gibi açılıyor.

TOGG NASIL ŞARJ EDİLECEK, KAÇ DAKİKADA, SAATTE?

Togg’un ihtiyaç duyacağı şarj istasyonları ülkenin 4 tek yanında yaygınlaştırılıyor. Togg T10X, hızlı şarj ile 28 dakikadan henüz kısa sürede yüzde 20’takt yüzde 80 batarya toldı seviyesine ulaşabiliyor. Böylece kullanıcılar uzun yolculuklarda kısa tek kahve molası süresince dinlenirken, alık cihazları bile yolculuğun kalan bölümü için hazır hale gelecek. Ayrıca kullanıcılar, sıfır emisyon salımıyla muhit dostu tek yolculuğun keyfini dahi çıkaracak. Togg ile ilgili tüm detaylara aşağıdaki haberden ulaşabilirsiniz.




Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.