Uçan bira fabrikaları benzersiz tatlar ve stiller sunar; bira üreticileri onları memnuniyetle karşılar

NoNaRT

Global Mod
Global Mod
Ltajc veya koovn bira fabrikaları, Çek Cumhuriyeti'nde ülkeyi örnek alarak hâlâ yükselişte ve bunların işletilmesi hem girişimciler hem de deneyimli girişimciler için ekonomik açıdan anlamlı.


Yazlık bira fabrikasının klasik biçimi, birayı depolayacak yeri olmayan bir bira üreticisi tarafından temsil edilir. Bu nedenle potansiyel müşteri, fiziksel olarak mevcut, serbest kapasiteye ve teknolojiye sahip bir bira fabrikasını bir süreliğine kiralamayı düşünüyor. Bira fabrikası tüm üretim sürecini kontrol eder, kendi hammaddelerine erişime sahiptir ve kendi tarifine sahiptir, bunu Beerweb.cz bira fabrikası web sitesindeki birçok tanımdan birinde bulacaksınız.


Örneğin, Almanların kendi payları olmadan sipariş üzerine bira yapmasına izin veren Letonya bira fabrikalarının birçok çeşidi vardır. Yani ne istediğini tam olarak bilen bir bira uzmanı olmanıza gerek yok, ancak yalnızca bira imajıyla ayakta kalabilirsiniz.


Bazı bira üreticileri de deneyimli üreticilerle işbirliği yapıyor ve hatta birkaç üst düzey bira fabrikasını düzenli olarak ziyaret ediyor. Bu sayede diğer şeylerin yanı sıra haberlerini daha kolay paylaşabilirler veya paranızı küçük kaplara koyabilirler. Örneğin, Eskho Dub yakınlarındaki küçük Trvnek köyündeki Baranv pivovar sdlc bu prensiple çalışıyor.


Trvnek'te güzel bir tarihi hanımız var. 2014'ten bu yana bir kültür anıtı olarak onarıyoruz. Dubci derneğinin kültürel etkinliklerinin yanı sıra tüm projeye anlamlı bir ekonomik fayda da sağlamak istedik. Beranova pivovar'ın editörü Jan Havelka, taş bira fabrikasından bahsediyorduk ama küçük bir kütük evde hiçbir yere varamaz, diye anımsıyor. Ve büyük bir uzman olan dostumuz Alenka, bizi Ltajcho bira fabrikasıyla tanıştırdı. Frdlan bira fabrikasında çalıştığı için 2018 yılında orada çalışmaya başladık.


Beranov pivovar'da, tarifleri geliştiren tatlı bira üreticilerinin üretiminden sorumlular ve bira, ev sahibi bira fabrikalarında demleniyor. Jan Havelka'nın etrafındaki ekip daha sonra iş, pazarlama, dağıtım ve 1929'dan kalma şık bir kamyonla gittiği çeşitli etkinlik veya festivallere katılımla ilgileniyor. Teknolojiye veya taş bira fabrikasına sahip olmamıza gerek yok ve ortağımız da bu. Öte yandan, karşılıklı olarak uygun olan kendi düşüncesini tam olarak geliştirmek zorundadır.


Esko-Moravya Birliği başkanı Michal Voldich'e göre mikro bira fabrikası, Varnsdorf'taki Kocour bira fabrikasının kurucu ortağı ve Letonya bira fabrikası Nomd'un sahibi olan Letonya bira fabrikası Jan Koka'nın etkisiyle ilk içki içen fabrika oldu. Bunun ülkemizdeki bira çeşitliliğine kesinlikle katkıda bulunduğunu Voldich açıkça belirtiyor.


Gelecekte, Beranv pivovar rd do svho



Uçuş bira fabrikalarıyla iş yapmanın birçok avantajının yanı sıra bir dezavantajı da vardır. Buradaki risk, bira fabrikasının tabelalarıyla kapasitesine kadar genişletilmeye başlandığında özel tarafın bunu sınırlamak zorunda kalmasıyla belirleniyor. Buna aldanmayın. Michal Voldich, bazı uçan bira fabrikalarının, özellikle de halihazırda piyasada bulunanların, gelecekteki kapasiteleri de göz önünde bulundurarak markalarını bir üretim bira fabrikasıyla işbirliği içinde oluşturduklarını açıkladı.


Letonya'daki birçok bira fabrikası için, fiziksel bira fabrikası ve pub sahibi olmadan önce tesisleri kiralamak mantıklı bir adımdır. Örneğin Eskolips'teki Lpk bira fabrikasının veya değişen Nomdu'nun yolu böyleydi.


Letonya bira fabrikalarının teklifinde, mikro bira fabrikalarında olduğu gibi, çeşitli bira stilleri vardır: IPA, APA, benzersiz meyve spesiyalitelerinin yanı sıra köpüklü ve koyu biralar veya klasik popüler bira. Örneğin Beranv pivovar, Liberecko'da büyük bir isim ve yavaş yavaş birçok yerel pub ve restorana doğru genişliyor. Gelecekte o da evine gitmek istiyor.