Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de – Otomobil Haberleri

schomberger

Global Mod
Global Mod
Yeni Astra Eylül’de Türkiye’de – Otomobil Haberleri31.07.2022 12:59
Haber Kaynağı: Mehmet Ali Kantarcı


Yeni Opel Astra üretimine başlanmasıyla ilgili makale yapan Opel CEO’su Florian Huettl, “Yeni Astra, en küçük ayrıntısına kadar tutku ve özveriyle geliştirildi. Rüsselsheim’daki merkezimizde tasarlanan, geliştirilen ve üretilen yerde yeni ürün, bize ek tek ivme kazandıracak” sözleriyle açıklamasını tamamladı.Yeni Opel Astra, marka için yeni tek tasarım felsefesinin başlangıcını temsil ediyor. Yeni Astra yalın, keskin yüzeyler, gereksiz unsurlardan arındırılmış hutut ve yeni marka yüzü Opel Vizör ile henüz önce hiç olmadığı kadar canlı tek tasarıma sahip.

Ergonomik oturum

Yeni model bunun yanında kompakt sınıfa getirdiği yeni teknolojilerle oyunun kurallarını yeniden belirliyor. Kullanıcıların sadece üst segment araçlardan tanıdığı yeniliklerin en uyanıklık çekeni ise; uyarlanabilir, parlamayan Intelli-Lux LED® Pixel Far teknolojisi. Far teknolojisi aracısız Opel’in amiral gemileri Insignia ile Grandland’dan geliyor; 168 LED hücresiyle kompakt ve orta sınıfta rakiplerinden oldukça ileride tek il gücü sunuyor.Yeni nesil Astra’nın iç mekânında bile adeta zamanda tek sıçrama yaşanıyor.


Tamamen sayısal Pure Panel sayesinde nitelik göstergeler tarihe karışıyor. Kullanıcı dostu ve modern grafiklere sahip yeni grafiklerin (HMI), otomobil tutkunlarına sade ve henüz sezgisel tek tecrübe sunuyor. Sistem, geniş tek dokunmatik ekran üzerinden kullanılırken, klima kontrolü gibi önemli ayarlar, fiziki düğmeler ile aracısız seçilebiliyor. Yeni kompakt modelin ideal oturma ergonomisi dahi Opel’açınık özgü detaylardan akraba. Şirket içinde geliştirilen AGR sertifikalı ön koltuklar özellikle uzun yolculuklarda rakipsiz konfor ve ergonomi sunuyor.


Yasal Uyarı: Sitemiz tasarım aşamasındadır ve tüm içerikler hayal ürünüdür. Gerçek kişi ve kurumlar ile benzerlikleri tamamen tesadüfidir. İçerikler haber niteliği taşımaz ve gerçekliği yoktur. Sitemiz taslak aşamasında rastgele oluşturulan içeriklerden sorumlu değildir. Yinede sitemizden kaldırılmasını istediğiniz içerikler için [email protected] adresine mail ileterek taleplerinizi iletmeniz halinde yasal süre içerisinde tüm içerikler sitemizden kaldırılacaktır.